rozhodne diva... je krajší, síce neviem ako je na tom s funkciami, ale touchwiz som mala asi pol roka a stále som mala nutkanie rozobrať ho na súčiastky:/
@hangtime11 su to velmi dobre mobily! by som chcela vidiet tvoj mobil.. po prve lg maju sitne displeje po druhe nokie su celkovo sity.. SE maju tiez dao sitne ale neviem jak sa to vola.. iphone je pre mna cenovo nedostupny a samsung mi zostal tak prepac ze chcem radu lebo nemam na to si kupovat mobil za 400eur ktory by sa kazdemu pacil
@emmka98765 - decko sprosté mobil je predovšetkým na volanie, smsky, ok uznávam aj hlavne ako mp3 prehrávač, ale to je všetko moj mobil ? chceš vidieť ?
v pohode, stačí,krásny, šikovný
a nadávaš, že SE má niečo vadné a ani nevieš čo to je , sama si vadná
@Hangtime11 samozrejme som decko lebo som o 4 rokly mladsia este kt omu sproste leebo neviem ako sa vola jedna vecicka... inak vies dievcata beru inak mobily ako chlapci tomu nerozumies asi ty ... a chcela som vyskusat dotykovy chapes???!!! myslis ze si neviem najst mobil do 200 eur co by mal funkcie ako tie dva samsungy? chcem dotykovy. a tie su cenovo dostupne pre mna a nechapem z coho usudzujes ze som vadna nemam, ziadne vady ani psychicke ani fyzicke a ja na teba nenadavam tak neviem preco ty na mna asi to bude tou inteligenciou...
SE to je jedna úžasná značka telefónov, hoci modely s joystickom sú trošku prd lebo t malá sviňa sa celkom ľahko pokazí ale ináč tomu nemôžem nič vytknúť
@Hangtime11 jediny sprosty si tu ty, ty diskofil ty budes asi vsetky tie mobily testovat a mas dlhorocnu prax s nimi vsak, ze si taky mudry... ja ked vidim ten tvoj technologicky zaostaly SE dobry len na pustanie tej lacnej lady grga, tak ma ide ujebat...
Ked uz sa chces robit mudry, tak si ten svoj a tieto samsungy najprv porovnaj a potom rob mudreho... Uz len ta jeho cena - za tu istu cenu mas vyssiu radu - k810i
@delpurr - tvoja neinteligencia ma až zaráža zvláštne ako sa dá od mobilu prejsť až k hudbe
navyše ktorá s tým nič nemá čo robiť, ja som povedal, že som s mojim mobilom spokojný nič viac nepotrebujem lebo má všetko potrebné, a nepotrebujem nejakú shitnú dotykovku a predstav si, že mám tie mobily porovnané
@Hangtime11 tak potom ti musi byt jasne, ze obe samsungy su po harwarovej a sofwarovej stranke ovela viac popredu ako ten tvoj SE k770i. Ci uz na hudbu, fotky, displej, obe su na baze touchwiz, obe su ovela krajsie... Zaroven su dotykove a ich displej, reagujuci na teplo a nie na tlak je na ovela vyssej urovni nez napriklad LG dotykove lacne sracky. Dnes uz proste klavesnica nieje v mode kamosko, ber to tak - mobil je koli nej bud vacsi, alebo displej je koli nej mensi.... ale samozrejme ak ho potrebujes len na sms, volania a hudbu a nechces zbytocne vyhadzovat lova, tak jasne ze staci hocico slabsie. Ale ked slecna ma v tom jasno co chce a chce sa len poradit ktory je podla vas lepsi - tak preco do nej drbat a nadavat jej koli tomu?
@Delpurr neviem aké funkcie majú tie mobily... Ale ani ma to nezaujíma, lebo keď vidím, že mobil je dotykový, tak ďalej nestojí za moju pozornosť. Pre mňa sú dotykové mobile najhorším vynálezom 21. storočia... Ale tebe a autorke ankety nikto nebráni si ich kupovať...
@delppur - dotykové sú proste na piču, a že klávesnicové nie sú moderné ? to je pekná sprostosť, pokiaľ viem na počítačoch sú stále klávesnice ... áno však sú aj tablety, ale tiež tablet je sprostosť ... proste dotykové = pekné = nepraktické
@Cukinqa ked si drzala v ruke len sitne LG dotykove odpady na diskoteke u vas v dedine, je jasne, ze mas takyto nazor uz to prosim nechaj tak, je to tvoj osobny nazor...
@Hangtime11 do boha, co to za mobily mavate v rukach? dotykove su na picu?? Si drzal v ruke iPhone? Alebo tieto 2 samsungy? Mal si v ruke akurat tak mobily s tlakovym dotykovym displejom. Ale je to tvoj problem, maj si svoje mobily s klavesnicou, ja ti ich neberiem, esteze su odbornici, ktore take kupuju - vyrobcovia maju radost, lebo je jednoduche na vyrobu a pre nich lacnejsie...
@delpurr - iPhone aj tieto dva tu uvedené som osobne držal v rukách, hral sa s nimi a nie jeden krát, tak viem čo to je zač... a nehovorím len o dotykových na tlak, ešte tak iPhone by som bral ale tieto určite nie
@Delpurr Ak je podľa teba BB dedina, tak OK A na diskotéky nechodím... A nemám potrebu opcapkávať cudzie mobily... Však som ti povedala, že kupuj si čo chces... Ja sa držím starej dobrej klasiky.
@emmka98765 ak sú SE slabé, tak už neviem... Lepšie mobily nenájdeš
@Cukinqa lepsie mobily ako SE nenajdem? Zlata moja keby si picoviny netrepala, bolo by to super. Vrav si svoj nazor kolko chces, ale aspon napis ze je to tvoj nazor... Lebo sa mi zdviha zlc od kokotin typu: nerozumiem sa do toho, ale kamarati vravia.
@Delpurr to nehovoria kamaráti, to sama viem... (Ani jeden z mojich kamarátov nemá SE.) Keď som si kupovala mobil, tak som prezerala, ktorý má aké funkcie... A SE majú veľmi dobré funkcie... A nehovorím to len ja, ale veľa ľudí
@Delpurr to nehovoria kamaráti, to sama viem... (Ani jeden z mojich kamarátov nemá SE.) Keď som si kupovala mobil, tak som prezerala, ktorý má aké funkcie... A SE majú veľmi dobré funkcie... A nehovorím to len ja, ale veľa ľudí
A keď si už taký múdry, tak aké sú najlepšie??? Ten, čo máš ty a žiadny iný???!
Joj, tak nabudúce keď budem kupovať mobil, tak sa ťa najskôr opýtam, aký je najlepší. A ten si potom kúpim Ďakujem, znova som sa dozvedela nejaké mudrosti
Inak, dala som si tú námahu a naštudovala som si niečo o tých dvoch samsungoch... Ten prvý má na h. displej - na slnku na ňom budeš vidieť akurát tak tmu a ešte má vraj aj slabý reprák... O tom druhom tam vela písané nebolo, ale má "super pokrokový" 3 megapixlový foťák A je určený pre ženy, a PODĽA MŇA je aj podstatne krajší...
Tak na základe tohto si hádam dokážeš vybrať aj sama...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
btw fuj ani jeden
v pohode, stačí,krásny, šikovný
a nadávaš, že SE má niečo vadné a ani nevieš čo to je , sama si vadná
je to asi original mobil pre baby podla dizajnu len ma trochu horsi fotak ako ten druhy ale myslim ze to nejako moc nevadi
Ked uz sa chces robit mudry, tak si ten svoj a tieto samsungy najprv porovnaj a potom rob mudreho... Uz len ta jeho cena - za tu istu cenu mas vyssiu radu - k810i
navyše ktorá s tým nič nemá čo robiť, ja som povedal, že som s mojim mobilom spokojný nič viac nepotrebujem lebo má všetko potrebné, a nepotrebujem nejakú shitnú dotykovku a predstav si, že mám tie mobily porovnané
@Hangtime11 do boha, co to za mobily mavate v rukach? dotykove su na picu?? Si drzal v ruke iPhone? Alebo tieto 2 samsungy? Mal si v ruke akurat tak mobily s tlakovym dotykovym displejom. Ale je to tvoj problem, maj si svoje mobily s klavesnicou, ja ti ich neberiem, esteze su odbornici, ktore take kupuju - vyrobcovia maju radost, lebo je jednoduche na vyrobu a pre nich lacnejsie...
Ludia vy ste skurvene tvrdohlavi.
Samsung ani jeden . Radšej by som bol bez mobilu
@emmka98765 ak sú SE slabé, tak už neviem... Lepšie mobily nenájdeš
A keď si už taký múdry, tak aké sú najlepšie???
A keď si už taký múdry, tak aké sú najlepšie??? Ten, čo máš ty a žiadny iný???!
Kazdopadne trvam si na svojom - nepis picoviny ze SE je najlepsi mobil, je najlepsi PODLA TEBA... Vies o tom velke H
Inak, dala som si tú námahu a naštudovala som si niečo o tých dvoch samsungoch... Ten prvý má na h. displej - na slnku na ňom budeš vidieť akurát tak tmu a ešte má vraj aj slabý reprák... O tom druhom tam vela písané nebolo, ale má "super pokrokový" 3 megapixlový foťák A je určený pre ženy, a PODĽA MŇA je aj podstatne krajší...
Tak na základe tohto si hádam dokážeš vybrať aj sama...