Ktory mobil je taky v poho? Aj vydrzou aj nech sa neseka atd.. Huawei P9 lite je asi najlacnejsi no kamarat vravi ze mu uz po case zacina blbnut.
Huawei P9 a Samsung S7 su raz take drahe ale mali by byt lepsie.
Xiaomi Redmi 3S vo vrzii 3/32 GB - vrelo odporúčam, vynikajúci mobil, na svoju cenu nemá konkurenciu a 4000mAh kapacitu batérie len tak niekde nenájdeš (na porovnanie dvakrát toľko čo iphone). Len daj pozor aby si kupoval LTE verziu, pretože niektoré staršie ešte 4G v našich európskych vlnových dĺžkach nepodporujú.
P9 lite vyzerá na papieri dobre. Môžem odporučiť Sony xa, výdrž je len na jeden den, ak ho poriadne vyuzivas, ale nemal som problém štyri dni, ale som ho nevyužíval. Výkonný je, neseká, co je hlavné, rozbieha to aj náročnejšie hry, avšak žerie 460mAh za hodinu, čo je z celkových 2300 20%. Foťák to ma v pohode, no xa ultra ma fakt popici foťák oproti tomuto suvixu. Z tvojich 3 som chcel P9 lite, keďže je rovnaký ako xa.
Prikláňam sa k Samsungu S7. Mám ho doma, nemôžem sa sťažovať. Keď sa budeš rozhodovať, vyskúšaj pozrieť stránku » www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/,... možno pár ušetrených eur pomôže rozhodnúť sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Huawei P9 a Samsung S7 su raz take drahe ale mali by byt lepsie.