ja som si objednala U predvčerom ,zajtra mi asi dojde. a vyzerá to byť celkom v pohode mobil ,bratranec ho má a nič mu nechýba . Akurát že sa tam nedá dať pamäťovka
Ja mám zase SE LWW a som spokojná Zase dosť záleží aj od toho, koľko peňazí si ochotná investovať, LWW je za nejakých 170 (aspoň ja som ho tak kupovala pred necelým rokom) a Xperia U od 240 (podľa fony.sk). Xperia U má dvojjadrový procesor, preto by mala byť výkonnejšia, má aj o čosi väčší displej a väčšie rozlíšenie, čiže obraz by mal byť na nej ostrejší... wildfire S je porovnateľný s LWW, rovnaký fotoaparát, displej aj rozlíšenie... vlastne nie, obe síce majú len jedno jadro, no LWW mám ghz zatiaľ čo htc má len 600mhz (giga je viac ako 600 mega)... A htcčka majú vraj dosť problémy s tým, že strácajú signál siete. A fotky tiež nerobia bohvieaké, čo som videla
ja mam HTC Wildfire S a je to fajn, lebo je malicky, prakticky, robi krasne fotky, dobre sa na nom pise.. len ma jednu chybu - a to dost vyraznu stale sa tvari ze ma malo pamati v mobile a kedze nie vsetky aplikacie sa daju prehodit na SD kartu, tak potom mi vkuse vypisuje ze si mam nieco vymazat.. skusala som uz vsetky mozne sposoby ako optimalizovat pamat atd, vymazat vsetko co nepotrebujem a skoro nic mi tam nezostalo a stale pinda.. ale ak nie si typ, ktory potrebuje mat v mobile milion hier, tak potom urcite odporucam, lebo okrem tej pamati inu chybu na nom nevidim
@sandy114 ale to neni len moj problem, citala som ze celkovo tieto HTCcka to mavaju.. a uz som toho skusala dost, vzdala som to, hry, ani ine aplikacie mi tam nechybaju staci whatsapp a aspon na tom tolko nezavislacim
@tincula aha, tak dobre... ja mám viac menej ten istý problém, akurát nie je v tom, že by mal malú pamäť ale o tom, že výrobca do tej pamäte toho natrieskal toľko a bez rootu sa to nedá zmazať a na ICS root nemám... takže mám dvoje galérie na prehliadanie obrázkov, dvoje kalkulačky - lebo tá pôvodná je na prd, dvoje launchery, takl back - aplikáciu pre nevidiacich a kopec iných sračiek
@tincula tak tá pôvodná nie je schopná brať do úvahy také veci, ako že násobenie má prednosť pred sčítaním Preto keď som rátala 5+3*2 mi vyšlo 16 a nie 11 A to som si uvedomila v obchode keď som sa snažila vyrátať koľko budem platiť za potraviny a hodilo mi tam sumu nejakých 100 eur
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov