lebos sa neviem rozhodnut ...vzdy najdem nejaky co je silnejsi ...Ale na istotu pojdem do S3 , Xperia S mava vadne displaje , nema moznost MicroSD karty.
@zmarek20 bud note alebo s3...ja som skor za note...ten si chcem kupit koli displayu, vydrzi atd...s3 je len vykonnejsi,,teda teoreticky...co som pozeral testy v benchmarkoch tak sa mi to moc nelubilo..
Galaxy s3 som este nedrzal ale z pohladu to spracovanie za taku cenu mi nejde do hlavy ... Ak ti ide aj o trvacnost (teda ak ho chces mat viac ako pol roka bez nervov) tak vol nieco s kvalitnou konstrukciou .... Fotoaparaty su uz skoro vsade velmi kvalitne ... Ja by som bral 4s od nejakeho priekupnika z bazosu co ti o vyberie na pausal a podobne . .. To sa da vziat za nejakych 480 novy zafoliovany a este mas slusnu rezervu na nejake appky/prislusenstvo proti galaxy s3
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Samsung je dobrý kus HW ale majú na kkt SW ...mám už 2. rok Galaxy S a na oficiálnej rom som strávil asi mesiac
@colt1911 nexus je tiez od samsungu pokial viem
*Nokia nechcem
spracovanie - one x
velky display - note