Chýba možnosť je mi to jedno.Ja si kupujem kredit každy mesiac za 9 eur a mam volania za polovicu,aj ked mi to nestači mam v pi.i,nezaujimam sa o to ,skor dviham hovory ako volam
ja mam easy od t-mobile, pausal nikdy!!! nemam kredit od januara v oktobri si dobijem 10-timi eurami aby mi neprepadla karta a zas mam na 9 mesiacov pokoj naco by som daval na to peniaze ked mame skype, icq, jabber, facebook
ja mam easy od t-mobilu, pausal nikdy!!! kredit mi skoncil v januari v oktobri si musim dobit 10-timi eurami aby mi neprepadla karta a zas mam na 9 mesiacov pokoj naco by som na to minal peniaze ked mame internet skype, icq, jabber, facebook
odkedy mám ja O2, celá rodina a plus niekoľko kamošov prechádza tiež na O2 celé leto posielať zadarmo MMSky, volať po tretej minúte 57 minút zadarmo (čiže do hodiny) a neviem čo ešte, proste O2 vie, ako nalákať zákazníkov
vsetky su hovada.....mam t-mobile a tie ceny zo zahranicia v porovnani napr. s ceskym Vodafone sa nedaju porovnat ani len,.....t-mobile je totalne predrazeny teda co sa tyka toho tak urcite.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
no ja som verná T-mobile už od začiatku