pre mna sa pojem horor spaja IBA s duchmi, satanmi, poltergeistami, demonmi, pripadne mimozemstanmi atd. Vsetko ostatne su sracky, ktore neviem akym pravom dostali oznacenie horor (ano hovorim o saw, hory maju oci, pach krve a ine sracky pri ktorych zaspavam)
1: anakonda bola zmutovaná,ostatné dva je možné že nie,bol to len príklad. Ja si spomínam keď som bol malý že najviac som sa bál hororu Vraždiaca bábika ( Chucky) to bola moja nočná mora.
neviem, či by sa to dalo označiť ako horory, ale hlasujem za tých vraždiacich maniakov. To jediné mi asi príde skutočne strašidelné, pretože je tu možnosť, že také niečo by sa mohlo stať aj v skutočnosti....
asi ani jedno...ale nvm lebo horory nepozeram a ked si to len tak precitam tak nic z toho neznie strasidelne ked si to vizualizujem..jedine ze by to bol horror v kine s 3d okuliarmi a moc hlasnou a temnou hudbou.
@n0win0u@grietusha ja som pri tom mala urobené pukance a prišlo mi zle keď z tej starej vytiahli kožu zo psa ... ale na ďalší deň som sa pobavila, keď som si predstavila, ako priateľovi hovorím:"Tvá máma mi sežrala psa"
Horory, kde sú zombie a krv, sú v pohode. O duchoch sú horšie. Najstrašidelnejší bol ten, kde sa mŕtva osoba zjavovala v byte a na fotkách. To bol dokumentárny a vyzeralo to autenticky - Jazero Mungo.
@ceresienka Jazero Mungo bolo naozaj príliš, bola som na tom v kine a potom sa v noci dostať domov bol mimoriadne takmersaposraniaplný zážitok inak atmosférovo najlepšie sú podľa mňa tie staré nemé čiernobiele horory
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Max. sa priposeriem, ak sa v zrkadle zjaví niekto, kto nie je v miestnosti, nakoľko z toho mám iracionálny smiešny strach aj IRL.
Btw Pach krve bol prvý desná sračka, ale v dvojke bola tá rodinka geniálna
@grietusha ja som sa na tom rehotal ako zmyslov zbaveny kamosi to chceli vypnut.. moze byt nieco viac epic ako lawn-mover scene : " Party's ovah!"
@n0win0u ááááno, to je mega scéna!!!! bože, musím to znova vidieť. hahahaha. party´s over!
Inak horor je celý béčkový žáner.