ten hotel burj al arab... uplne uzasney jak cely dubai do toho hotela by som chcel aspon vkrocit.. sice tusim ze aj za to sa tam plati dost vela...a sak stacilo by aj zvonka vidiet
Vobec neuznavam modernizaciu architektury, cele mrakodrapove sialenstvo mi je strasne nesympaticke, ale napad s tenisovym kurtom v takych podmienkach, ako ma Hotel Burj Al Arab, je nadmieru zaujimavy, treba uznat.
Strasne sa mi pacia tie nove mrakodrapy (najma v Cine alebo v Dubai), nie su uz klasicke hranate, ale vsakovakych tvarov, uz to vyzera ako tretie tisicrocie
to je sice len projektovane, ale Aziati a Arabi maju vela penazi a momentalne zazivaju epochu vystavby a uz ich neblokuju technologie z pred 50tich rokov, ked sa stavali klasicke sklobetonove hranate mrakodrapy v USA...
vsetky mrakodrapy...uzasne to stavby, hned ked som prvy uvidel nazivo ma nadchli...ako take obrovske mohutne ozrutne moze stat a nezrutit sa a ako to mohli postavit a este ked tomu daju aj nadherne crty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ružomberok, štvrť Klačno, ulica Liptovská a už hladaj sám xD
» www.som.com/content.cfm/pea...
Strasne sa mi pacia tie nove mrakodrapy (najma v Cine alebo v Dubai), nie su uz klasicke hranate, ale vsakovakych tvarov, uz to vyzera ako tretie tisicrocie
to je sice len projektovane, ale Aziati a Arabi maju vela penazi a momentalne zazivaju epochu vystavby a uz ich neblokuju technologie z pred 50tich rokov, ked sa stavali klasicke sklobetonove hranate mrakodrapy v USA...
inac sa mi paci aj Taipei, len trocha prilis vytrca
official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&ei=MqjbSc3PBIKPsAa-qJ31CA&sa &oi=image_result_group&resnum=5&ct=title" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku images.google.sk">» images.google.sk/images?q=Shangh...
a ani za svet mi to sem nejde normálne vložiť