Dwayne Johnson , Knoxville alebo Johnny Depp su sympataci #nohomo a zenu to sa neda vybrat , to radsej zomrem , lebo ak vyberiem jednu peknu hned sa najde dalsia ktora je rovnako paradna aby som skapall
Z muzov najkrajsi mi pride Chris Hemsworth, co asi nikomu nepride divne kedze je podla neviemjakeho rebricka Muzov 2014...
a este Dandy z AHS, Messi a Eli Roth v Hanebnych bastardoch, a je mi jedno ze som mala vybrat 1 osobu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
no a z chlapov.. mozno budem klisoidna, ale momentalne ten "moj". proste clovek to vidi inak, ked ma ten ruzovy jedovaty oblak okolo hlavy
a muž žiadny
a zo žien si neviem vybrať
asi kaya
ale o to môjmu srdcu bližší :happy:
a zo žien rozhodne momentálne Adelaide Kane
alebo christian bale čo ja viem.
a ženu... tiež v poslednej dobe nepozerám po žiadnych
(pre istotu pridam viac krat
a z dieuoq asi Johanna
a zo žien si neviem vybrať
a najkrajsia zena...hmm..nvm
z tých známych žien je pre mňa stelesnením ženskosti a zmyselnosti monica bellucci (už ako malá som chcela raz byť taká, ako tá teta z maleny )
zo známych chlapov to bude xabi (ale toho asi skôr pozná mužské osadenstvo )
tých z môjho okolia spomínať nebudem (aj keď aj tam sú :-S )
A zo žien neviem, momentálne asi Claire Danes
alebo potom asi Aniston :-S
a žena jednoznacne už dávno
vyberiem si teda hudobnú sféru, nakoľko je trochu menej obsiahla ako vo svete modelingu, filmografie a pod
taká bjork, fka twigs - to sú úplne nádherné ženy
a z mužov, blixa bargeld zamlada!
a viac mi momentálne nepríde na myseľ ale môžem to tu zaspamovať zo sveta modelingu
Chelsey Mac
Najkrajšieho chlapa neodhadnem,každý s tých najkrajších má v sebe niečo zaujímavé
A z žien. No páči sa mi ich strašne veľa nemôžem dať len jednu ale dám 2 také na ktoré som ako prvé pomyslel...
Lily!!!!! ♥
Chloe!!!!!! ♥
džouzef a zouinka
a este Dandy z AHS, Messi a Eli Roth v Hanebnych bastardoch, a je mi jedno ze som mala vybrat 1 osobu
Zo zien Kate Middleton
Barbara Palvin
Zo sveta internetu a platonickej lásky vyberám Gasparda Ulliela
A zo žien... Jednoznačne Adriana Lima
dokonalosť