Chcem len radu na základe skúseností, našla som si netbooky, skoro identické/akurát lenovo má rozlíšenie na webke 0.3 a samsung 1.3/, len inej značky v tej istej cene a neviem sa rozhodnúť. Aké máte skúsenosti zo značkami Samsung a Lenovo? Ktorý by bol le
Ten samsung je notebook nie netbook nie náhodou? A inak v takej cenovej kategorii čo ty pozeras netbooky sa da kupit celkom fajn noťas a aspoň na ňom rozbeháš niečo lepšie ako len prehliadač
@ladylolita ten samsung je bez mechaniky a je to stále len 11.6, takže netbook
ale myslím si že to stále bude lepšie ako moj terajší Acer Aspire One D255, čo je len 10.1...
a rozmýšlala som že si kúpim aj väčší, ale ja to potrebujem na časté prenášanie a nie príliš ťažké, takže ostanem pri 11.6.. to by musela byť ozaj pecka aby som si kúpila 15ku...
@wera55555 inak prečo neporozmýšľaš nad niečim medzi ? napríklad taká 13,3 ? ja som tento kupoval sestre , síce je bez systému takže si tam budeš musieť nainštalovať win / linux ale je to kvalitka za tú cenu
Asus ma Eeecko s uplne rovnakou konfiguraciou a stoji tolko co to lenovo, ten asus by som bral teda...akurat pred par hodinami som pozeral kamoske ake su dnes netbooky a ten asus mi padol do oka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale myslím si že to stále bude lepšie ako moj terajší Acer Aspire One D255, čo je len 10.1...
a rozmýšlala som že si kúpim aj väčší, ale ja to potrebujem na časté prenášanie a nie príliš ťažké, takže ostanem pri 11.6.. to by musela byť ozaj pecka aby som si kúpila 15ku...
» dopice.sk/3C1...
len skoda, ze sa uz nevyraba