a asusy su nahodou dobre. mimo toho mam doma uz niekolko rokov aj nejaky ten acer a nemam s nim absolutne ziadny problem. daval som si do neho win10 a slape na vybornu
@kosmiklove ja som mal acer len raz a bol som rád že som sa ho zbavil potom ešte HP a asus a ani ejdno nevydržalo môj nápor - a zaujímavé že lenovo thinkpad a jablko s mojimi počinmi problém nemajú baterka je aj po 3 rokoch použiteľná a neprehrievajú sa nemrznú a aj prevedenie je kvalitnejšie ale kto chce kam pomôžme mu tam
@soreljulien hp je kšit ten nesadol ani mne...lenova by sa tu dve nasli a nejak kvalitnejsie mi nepripadaju byt. navyse ten bordel co maju na podpore. FUJ. jablko je uplne ina trieda. kvalitnejsie spracovanie oproti konkurenci mozno maju ale mac by som nechcel. dellu zas platis len za znacku a toshiba este moze ako tak byt...
neviem teda co s tym ty robis ale...je pravda ze acer aj asus mali kedysi hodne slabucke plasty a panty sa hodne kazili ale momentalne s tym problem nemam..
@kosmiklove a ke´d sú ešte problém peniaze kúpil by som niečo jazdené po pedantovi chcel meniť len kôli upgrade nájde sa za dobrú cenu aj Macbook PRO s UniBody, čo ani tak nepadá postupom času na cene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
dal by som ale prednost asusu pred acerom
a asusy su nahodou dobre. mimo toho mam doma uz niekolko rokov aj nejaky ten acer a nemam s nim absolutne ziadny problem. daval som si do neho win10 a slape na vybornu
neviem teda co s tym ty robis ale...je pravda ze acer aj asus mali kedysi hodne slabucke plasty a panty sa hodne kazili ale momentalne s tym problem nemam..