keby som si siel znova kupovat notas, coz mozno budem tak by som siel asi znova do Lenovo, kvoli vydrzi aj kvalite
myslim ze dell sa plati dost za znacku ale neviem
skus si pozret na heureke » notebooky.heureka.sk/f:p:400-700;210...
mozes si tam pozret aj v inych obchodoch a vyde ta to urcite lacnejsie ako na alze
Ja mám asi týždeň Asus Zenbook UX303, nie presne henten, ale tiež za 630 s full HD displejom a síce menšiou pamäťou, ale to sa dá riešiť, keby ti bolo 128 málo a som spokojná. Ľahký, kovový, pekný, batéria mi ydrží bez problémov celý deň, teraz keď nerobím nič do školy, len na internete som pár hodín, tak nabíjam tuším každý druhý deň.
"Plnehodnotný" procesor Intel Core i5 4210M, HD+ displej (1600x900, TN), 4GB RAM (časom možnosť rozšíriť) a v cene je už aj 128GB SSD ... ak by to nestačilo, časom môžeš vyhodiť DVD ROMku a namiesto nej dať rámik s HDD.
L séria - kvalitnejšie spracovanie, než ThinpadEdge
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
2. Lenovo
3. Asus
ak si vyberas len z tychto troch tak potom takto...
myslim ze dell sa plati dost za znacku ale neviem
skus si pozret na heureke » notebooky.heureka.sk/f:p:400-700;210...
mozes si tam pozret aj v inych obchodoch a vyde ta to urcite lacnejsie ako na alze
"Plnehodnotný" procesor Intel Core i5 4210M, HD+ displej (1600x900, TN), 4GB RAM (časom možnosť rozšíriť) a v cene je už aj 128GB SSD ... ak by to nestačilo, časom môžeš vyhodiť DVD ROMku a namiesto nej dať rámik s HDD.
L séria - kvalitnejšie spracovanie, než ThinpadEdge
» notebooky.heureka.sk/hp-stream-14-z0...
má to vcelku svižné štvorjadro a disk sa dá nahradiť väčšou kartou Robil som na ňom vcelku fajn noťas hliník + tenký