napiste do kommentu aj vas nazor ze preco je prave ten vas najlepsi, alebo v com je iny od ostatnych chcem si totizto preniest cislo, a zaujima ma ako to mate vy birdzaci poriesene
mam tesco mobile z dovodov:
- nabijem za 15€ - dostanem 30€
- denny internet za 0,5€ (vyuzivam net v mobile 1-2x mesacne, preto sa mi to oplati)
- telefonovanie za ultra nizke ceny
- volanie na ine tesco cisla (0,01€ za minutu)
na moje potreby to bolo najvyhodnejsie, pretelefonujem mesacne asi iba 30 minut cisteho casu a poslem 2 sms, som 2x na nete
zalezi od toho ako využívas mobil ....ja prevolam max 15 minut mesacne....98% veci riesim cez net a 1,98% mi volaju iní a 0,02 % volam ja ...cize pre mna O2
@shifter trvalo nejaký den mojmu výskumnému tímu,kým vypočítali presne čo a jako ...ale keby vedúci tímu nebol @erjedna tak by to bolo skor...ale tak čo ti poviem s hentakým vedúcim ,čo žije v meste kde majú novú plaváren postavenu a nemajú prívod vody tam spravený...asi tak no
ja neviem, ťažko povedať, môžem hodnotiť jedine podľa cien a ponúkaných služieb (žial to neprebije ani O2 neviazanosť) čiže najvýhodnejšie služby čo sa týka pomeru cien a služieb má pre mňa orange
no aj tak mám silnú antipatiu voči týmto spoločnostiam, za každú cenu chcú totiž profitovať a dosť ľudí zavádzajú (sú na to školení) sám som si prešiel veľa rozhovormi s pracovníkmi kde som im rovnakú otázku položil tri krát po sebe v inom kontexte a ich odpovede boli rozdielne ... proste to sú také firmy ... preto sa snažím vyberať si najvýhodnejšiu (najmenej nevýhodnú) volbu pre mňa aby som mohol používať volania správy a net tak ako mi to najviac vyhovuje
pre mňa je to O2, mala som dlho Tmobile, ale potom som prešla do O2, ktoré aj vďaka tomu, že tam prešlo veľa ľudí okolo tak je fajn volať po 3. minúte zdarma do O2 teraz je to dokonca po 1. minúte... momentálne mám paušál a vyhovuje mi to, neriešim či som v SR alebo ČR a volám tak ako doma takže ideálne pre mňa... som zvyknutá na prehľadnejší systém v internete, ale prežijem to, chápem, že ,,moje O2" je niečo iné ako ,,môj vodafone"
No ja mám Telekom (T-mobile) paušál a som spokojný nadmieru... Mám paušál od leta a trvalo mi mesiac kým som prehodnotil všetky klady/zápory našich operátorov. Cenovo najlepšia mi vyšiel Telekom, lebo si bral aj mobil a je to ako dosť výhodné oproti konkurencií. Nakoľko pri prepočítaní neviem presne ako to bolo viem, že ak som chcel v Orange paušal aj s telefónom vyšlo ma to draho,lebo samotný paušál bol okolo 40€ a telefón som mal veľa doplácať. A viem, že keď som si to prerátal tak ma to vyšlo o 200€ drahšie celkovo ako keď som si zobral 50€ paušál v Telekome aj s telefónom, ktorý som nemusel platiť dopredu. A služby ako som spokojný, nemám žiadny problém. Cenovo v paušaloch určite víťazí Telekom. Toť môj verdikt.
mám v česku Kaktus simku od T-mobilu, nabíjam si to raz za neviem ako a volám celkom dosť a skoro nič neplatím, takže som zatiaľ spokojná a neriešim...na slovensku mám služobný 02, ten net občas ide, občas nie, ale tiež som spokojná. ale Tesco mobile všetci vychvaľujú, tak možno skúsim
mala som o2 kredit ale keďže v posledných mesiacoch prevolám aj viac ako 500min./mes. tak som musela riešiť paušál a nikde mi nevedeli ponúknuť také služby a za takú cenu ako v tmobile, platím si nejakých 18eur a mám neobmedzené volania do všetkých sietí + volania do a zo zahraničia nejakých 1000min., internet sa mi po 500mb iba spomalí, pričom som väčšinou aj tak na wifine, a smsky nemám zahrnuté v rámci paušálu, ale keďže za mesiac napíšem tak 1-2 správy tak mi je to jedno.
z akého hľadiska?
ako zamestnávateľ je O2 super, taktiež čo sa týka cien u mňa vyhráva o2. V prípade internetu je lepší asi ten od orangeu, s t-mobileom a ich faktúrami nemám dobré skúsenosti
T-Mobile je už niekoľko rokov Telekom (sorry, irituje ma keď to ľudia stále volajú nepravým menom), SWAN je spermia v plienkach, ten má možno zopár ľudí na SK ešte len..
Mám Tesco Mobile, dvojnásobok kreditu je fakt super, trochu na hovno je to, že je časovo obmedzené do kedy ho môžeš minúť A neskutočne ma nasralo, keď O2 skresalo denný net na 250MB namiesto pôvodných 400MB (týka sa to aj môjho Tesco Mobile kedže prevádzkovateľ je O2)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
V anglicku som si tiež najskôr kúpila o2 a bola to osudová chyba
- nabijem za 15€ - dostanem 30€
- denny internet za 0,5€ (vyuzivam net v mobile 1-2x mesacne, preto sa mi to oplati)
- telefonovanie za ultra nizke ceny
- volanie na ine tesco cisla (0,01€ za minutu)
na moje potreby to bolo najvyhodnejsie, pretelefonujem mesacne asi iba 30 minut cisteho casu a poslem 2 sms, som 2x na nete
Jednoznačne neodporúčam Telekom, ojeby na nebi, nič tam nefunguje.
no aj tak mám silnú antipatiu voči týmto spoločnostiam, za každú cenu chcú totiž profitovať a dosť ľudí zavádzajú (sú na to školení) sám som si prešiel veľa rozhovormi s pracovníkmi kde som im rovnakú otázku položil tri krát po sebe v inom kontexte a ich odpovede boli rozdielne ... proste to sú také firmy ... preto sa snažím vyberať si najvýhodnejšiu (najmenej nevýhodnú) volbu pre mňa aby som mohol používať volania správy a net tak ako mi to najviac vyhovuje
Internet aktualne funfon ( @4lex celkom to ide, ale zalezi od lokality)
Internet o2 NIKDY VIACVIAC
TMOBILE NIKDY NIKDY NIKDY
+ ak máš zaregistrovanú k svojmu číslu clubcard, tak voláš na čísla Tesco mobile zadarmo.
spokojnosť maximálna, aj pokrytie fasa.
ako zamestnávateľ je O2 super, taktiež čo sa týka cien u mňa vyhráva o2. V prípade internetu je lepší asi ten od orangeu, s t-mobileom a ich faktúrami nemám dobré skúsenosti
Mám Tesco Mobile, dvojnásobok kreditu je fakt super, trochu na hovno je to, že je časovo obmedzené do kedy ho môžeš minúť A neskutočne ma nasralo, keď O2 skresalo denný net na 250MB namiesto pôvodných 400MB (týka sa to aj môjho Tesco Mobile kedže prevádzkovateľ je O2)