@maciak42 no niektore programy spustam cez wine ale aj tak to nie je uplne ono a nechce sa mi v tom babrat..radsej 3krat za den rastartujem pocitac, spustim windows a spustim si to tam...vlastne ubuntu pustam len ked nieco na nom potrebujem do skoly a tak
@nietimekki Neporovnávaj mobily, tablety a počítače od Apple. Ja používam asi pol roka Mac ( s MacOS samozrejme) a je to síce zlé, ale nie tak ako sa ludia sťažujú na mobily.
@aplynus a čo ? môj názor, a žiadny principiálny ale na základe skúseností s každý typom apple os.... teda.. v iphone, v macu, v macbooku, v ipade v ipode touch.. neviem či tam vlastne je.. ale to je jedno apple nemám rád a som rád že som odjebal iphone
@aplynus mne nesedelo hlavne hrateľnosť hier čo sa týka macbooku a macu... potom ma sralo taká menšia neprehľadnosť ale to bolo asi len zvykom z windowsu... ale na iphone na ipode a na ipode ma sralo viac vecí...prvá : pomalé, veľmi.
čo sa týka iphonu, vymenil som ho včera za Samsung galaxy y pro a je to rozdiel ako sviňa, omnoho rýchlejšie reaguje a dokonca ani nelaguje...
potom ma sralo Safari... neznášam ten sprostý prehliadač, je to pomalé, podľa mňa.. ja sa držím Opery alebo Chrome - u
Mám taký pocit, že ľudia, ktorí nadávajú na iOS a Mac asi nemajú radi veci, ktoré fungujú. Ak by som mal porovnať rýchlosť a počet zamrznutí akéhokoľvek telefónu s novším iPhonom alebo Windows s MacOS, tak by Apple vyhral na plnej čiare. A táto téma nie je o cene, ale preferenciách, ten, kto si za niečo, čo funguje zaplatí, bude to mať.
@nietimekki ono, porovnavat sgs s nejakym starsim modelom iphonu je odveci..ak si mal 4/4s a to porovnaval so samsungom, tak bud si cestoval v case, alebo neviem ako sa ti mohlo zdat, ze iphone laguje
ja mám aj iPod, iPhone aj MacBook a ak sa bude dať už to nevymením..odkedy mám Mac nemám žiadne problémy, neviem čo je to reštart a zamŕzanie..notebook mi beží aj mesiac vkuse zapnutý a bez jediného problému nedávno sa mi dostal do ruky netbook s Win a to preto, že sa kámošovi dojekazil Windows a toľko som sa s tým babral a narozčuloval kým som to dal dokopy, že ma to zas len utvrdilo že Windows je asi najhorší OS MacBook za tie peniaze stál
@aplynus nie, mal som ipod touch 3. generácie 3gs iphone (áno trošku starší ale mamin 4g robí to isté) a macbook pro je rok starý a kamarátov mac má dva roky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ani náhodou
aj tak by som sa ťa rád spýtal, že čo ti na osx (resp. ios) nesedelo.
čo sa týka iphonu, vymenil som ho včera za Samsung galaxy y pro a je to rozdiel ako sviňa, omnoho rýchlejšie reaguje a dokonca ani nelaguje...
potom ma sralo Safari... neznášam ten sprostý prehliadač, je to pomalé, podľa mňa.. ja sa držím Opery alebo Chrome - u
ja som iný ako win nikdy nepoužívala. tak logicky vyberám win ale netvrdím, že iný nie je lepší
používam aj Linux ale menej ako Linux