asus eee pc mám aj ja, som spokojný, pokiaľ nemám otvorených viacej stránok s flashom ide vcelku v pohode, a pár vecí tomu hrozne dlho trvá, ale zase keď som preč hocikde vynahraďuje to svojou prenosnostťou a vydržou baterie
@chocolate1 ono ich je teraz hrozne veľa tipov, ale ak zainvestuješ do nejakého s dvojjadrovým procesorom nemyslím si že by bol zlý... len treba vybrať ten správny.
a o jednom viem že mu vydrží batéria reálne 9 hodín (v papieroch je ale 11) čo je celý deň, a keď si na pc menej tak aj dva...
navyše zvyšné dva, čo si uviedla v ankete sú výkonovo slabšie dokonca aj od toho eee čo mám doma... čiže vlastne pomalšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a o jednom viem že mu vydrží batéria reálne 9 hodín (v papieroch je ale 11) čo je celý deň, a keď si na pc menej tak aj dva...
navyše zvyšné dva, čo si uviedla v ankete sú výkonovo slabšie dokonca aj od toho eee čo mám doma... čiže vlastne pomalšie