@laurikaaa tak potom good luck. cakaj na telefon ktory neuzrie svetlo sveta
samozrejme ze si spokojna ked si zrejme nedrzala v rukach poriadny telefon ale aby to nebolo len o hejte. ak tak chces top telefon od sony tak ti odporucam sa pozriet na xperiu xz ktora bola predstavena teraz na ifa2016
@laurikaaa nie mam sice jeden iphone6 doma len tak na hranie. 3 roky som pouzival lumie ale nakolko uz zrejme skoncili a ci ich nieco nahradi to este asi ani sam microsoft nevie tak som si zatial kupil zlaty edge a lumia 930 je v supliku
úprimne, z týchto dvoch ani jeden. mal som lumiu 1320, po 3 mesiacoch musela ist do servisu, Htc mala segra, a stále sa na niečo sťažovala.. Osobne by som odporučil Huawei P9 Lite, Honor 7 alebo aj Lenovo má teraz niektoré veľmi dobré kúsky, podľa toho, koľko peňazí si ochotný zaplatiť, popozeral by som tu » www.zlavove-kody.sk/hej-sk/... alebo aj tu » www.kuponyzdarma.sk/tpd-sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@Laurikaaa schvalne co by si chcela?
a pokial viem tak z6 nebude
a je to len vec preferencii by som povedala, každý nech si kúpi čo sa mu páčka
samozrejme ze si spokojna ked si zrejme nedrzala v rukach poriadny telefon ale aby to nebolo len o hejte. ak tak chces top telefon od sony tak ti odporucam sa pozriet na xperiu xz ktora bola predstavena teraz na ifa2016