Neviem jak sa to volá ale najradšej plávam tak opačne dozadu.. že som na hladine chrbtom a pohybujem aj rukami aj nohami, to mi ide aj keď nevidím kam plávam
resp. ja moc neplávam ale keď som tak tento ma bavil
Este keby som aj daco videla alebo nikto by nebol v bazene okrem mna, tak je to dokonale. Lebo motylik a kraul su take vycerpavajuce, ze po par metroch zomieram a prsia mi nicia chrbticu, lebo musim ju mat dozadu zaklonena jak retard, aby som nepila vodu...lebo nemam dobre drzanie tela a je to pre mna prilis tazke, aby som v praxi bola vo vode normalne. Len znak mi na chrbticu neublizuje a neboli ma.
@mefistofel no veď ani tam.... prečo by som sa chodila džabať do ošťanej špinavej vody, keď existujú jazerá... nie sú síce najčistejšie, ale zašpinené aspoň prírodne... výkaly rýb a tak...
@demonicbass no taka plavaren, tam je urcite cistejsia voda ako v jazere a este k tomu do takeho jazera cikaju ludia viac ako v plaveckom bazene, ten rozdiel tam je az neporovnatelny sice ja ani do jedneho ani do druheho, ale to je o niecom inom...
@mefistofel no hej len si vezmi do pomeru koľko ľudí je v bazéne a koľko v jazere.... aká močová koncentrácia je v jednom a druhom plus nepočítam chlór a všelijakú chémiu, chlamýdie a iné choroby, fuj....
@demonicbass no tak ten chlor zabije vsetko co je v tej vode, takze je najcistejsia v takej chlorovej vode sa neroznasaju ziadne choroby, kvoli tomu ze tam je ten chlor v takej koncentracii. mozno ked je verejne kupalisko, ale urcite nie plavaren.
no neviem, ale osobne aj ked som bol aj maly tak som nikdy v bazene "nerobil potrebu", aj ked som bol pri mori tak tam tiez nie, normalne som isiel z vody na zachod... alebo za krík ja sa cudujem tym ludom ze to do tej vody mozu pustit
@mefistofel no hej, inak chlór je veeľmi užitočný pre ľudskú pokožku, keď už sme pri tom... taký... prírodný, nedráždivý, ešte aj hydratuje, nie?
No neviem, ja by som sa tiež nikdy nevedela vypiškať do vody, okrem toho ako decko som sa vždy bála ako ma strašili, že keď sa vypišám, je vo vode taký prípravok čo moč zafarbí, takže už len minimálne kvôli tomu nikdy ale ani ma neťahalo, vždy som išla vonku...
No dnešné deti.... myslím, že ich tak už nestrašia ako kedysi a aj keby, tak sú určite také drzé, že všetko musia najprv vyskúšať nie? Možno sa mýlim no, ale do chlórovanej opišanej vody by som nešla pokiaľ by som nemusela...
@demonicbass ako si uhadla? , ci len tak ta napadlo? inak ja ked idem do plavarne tak sa vzdy musim aj 3x osprchovat inak strasny smrad od tej chlorovej vody :/ , ale urcite je to hygienickejsie ako kupalisko, pripadne jazero.
no musis to tak brat ze neni si jedina co ma nieco taketo, napriklad aj ja som , tak musis to brat ako optimista a povedat si ze kazdy je ako ty a nikto sa nevypiša do vody takze je to len cista chlorova voda a neni coho sa bat
@luc.ka tam je taky jeden figel...pozornemu okoloplavcovi isto neunikne, ze pocas plavania nastava v urcitom case faza, kedy sa hlava vynara z vody a prave vtedy dochadza k hlbokemu nadychu vzduchu prostrednictvom ust. Po dokonceni sacej fazy vzduchu sa usta zatvoria a plavec pokracuje so zatvorenymi ustami dalej s hlavou pod vodou, pricom a to podciarkujem, nedusi sa! (ach)
ale ja mám s týmto trochu problém, vieš. aj na joge keď niečo cvičíme, kde je veľmi dôležité skoordinovať nádych/výdych s príslušným pohybom, tak mne je to vždy prirodzenejšie robiť to opačne, než ako ona hovorí
takže rozumieš, že sa v otázke motýlika oprávnene obávam o svoj život...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
(nepočítam plávanie v bazéne, do očúraných bazénov nechodím)
resp. ja moc neplávam ale keď som tak tento ma bavil
no neviem, ale osobne aj ked som bol aj maly tak som nikdy v bazene "nerobil potrebu", aj ked som bol pri mori tak tam tiez nie, normalne som isiel z vody na zachod... alebo za krík ja sa cudujem tym ludom ze to do tej vody mozu pustit
No neviem, ja by som sa tiež nikdy nevedela vypiškať do vody, okrem toho ako decko som sa vždy bála ako ma strašili, že keď sa vypišám, je vo vode taký prípravok čo moč zafarbí, takže už len minimálne kvôli tomu nikdy ale ani ma neťahalo, vždy som išla vonku...
No dnešné deti.... myslím, že ich tak už nestrašia ako kedysi a aj keby, tak sú určite také drzé, že všetko musia najprv vyskúšať nie? Možno sa mýlim no, ale do chlórovanej opišanej vody by som nešla pokiaľ by som nemusela...
no musis to tak brat ze neni si jedina co ma nieco taketo, napriklad aj ja som , tak musis to brat ako optimista a povedat si ze kazdy je ako ty a nikto sa nevypiša do vody takze je to len cista chlorova voda a neni coho sa bat
zas sa mi vysmievaš? šak ale to je najsuper, sa pekne opálim a tak
inač ja nechápem, ako môžu ľudia plávať motýlika a neudusiť sa pri tom vodou
ale ja mám s týmto trochu problém, vieš. aj na joge keď niečo cvičíme, kde je veľmi dôležité skoordinovať nádych/výdych s príslušným pohybom, tak mne je to vždy prirodzenejšie robiť to opačne, než ako ona hovorí
takže rozumieš, že sa v otázke motýlika oprávnene obávam o svoj život...
uuuu tak ja teda začnem nad tým uvažovať
šak? ale nie až tak často, aby to na mne robilo zázraky