Keby pracovali tak by mali a nie ešte kráľa negra tlustého pestovať ten mal dávno visieť + v republikových krajnách strieľať a zabíjať sa budú ale pracovať kdeže bože chráň.
@creeson ze si o tvojom nazore myslim ze je retardovany neznamena ze ta netolerujem, keby som ta netolerovala tak ti hned teraz dojdem vyjebat ten malicky mozog z tej takmer dutej hlavy
Podla vlastnych skusenosti, prezratost je stokrat horsia... Pretoze hlad po chvili prejde.. Jasne, najprv je mi zle, ale to o chvilu prejde a nic necitim... Ale ked je niekto prezraty...
@creeson čierni zmrdi?negri?..ty sa zobud chlapec uvedomuješ si že rasizmus je trestný čin?...oni zato nemozu v Afrike ze nemaju co jesť a piť,pretože nemaju si to cim zaplatit,kedze tam nemaju poskytnutu ziadnu pracu,kedze je to PH stat nie priemyselny..väčšinou žiju z toho co si sami dopestuju...tak sa uvedom by som ta chcela tam tri dni vidiet vydržať,by si sa vracal domov hned
@thisismyname Moja zlatá ja nemôžem zato že pre svoje nízke IQ nevidíš na svet okolo seba, nepoznáš dejny svojho a okolitých národov + starobilých národov pretože by si potom vedela že tvoji praprarodičia boli za monarchie šialene ťažko zdieraní a vykorisťovaní. No i cez to všetko si čo potrebovali vypestovali a prežili + dreli aj na pánskom. Ale to od toho čo zabudne čo ráno ziedol nemôžem chcieť aby vedel. + Už dávno som si všimol že naše školy vypúšťajú rok čo rok sprostejšiu generáciu individuí takže niet sa čomu diviť. Inak zažaluj ma za rasizmus bo v tvojej vysnenej Amerike sa i sami negri nazývajú negrami tak žaluj aj ich
(a choď americkým černochom povedať do očí, že sú negri, uvidíš tú reakciu )
hlad. mám závrate, zahmlieva sa mi pred očami a okrem toho som strašne nervózna a agresívna. nezvládam hlad vôbec a niekedy zasa prekvapivo dokážem hladovať aj týždeň, ale býva mi dosť zle a som radšej, keď mám peniaze na to, aby som jedla.
sa mi pacila ta cast, o tom, ako hlupejsie a hlupejsie generacie vychadzaju z nasich skol. mam pocit, ze ty by si im urcite mohol docela solidne konkurovat do urcitej urovne O_o
@creeson poznám dejiny svojho národa velmi dobre,ale ty asi nepoznáš hranice,ked cudzích ľudí osočuješ a urážaš ze maju nizke IQ na internete,to po prvé a po druhé neviem co tu rozpravas o ,,mojej ´´ vysnívanej Amerike,pretoze ja ziadnu vysnivanu Ameriku nemám,takže sa kontroluj co tu ludom pises,a ako vsetkym nadavas..Afrika je uplne iny narod ako napr.Amerika alebo Slovensko takže to nema nic spolocne s tym o com tu kecas,pretože hlad Afriky je súčasny celosvetový problem..neviem kto tu nepozná dejiny
@thisismyname A nemám právo keď vy máte právo súdiť mňa + nadávať mi vedz že, sami si tu vytvárate takúto morálku ja na nikoho bezdôvodne nenadávam a neurážam ho ale keď ti niekto začne písať rôzne nadávky na moju adresu a vyhrážať sa mi tak sa automaticky mám povinnosť brániť. Ja som slušný a inteligentný do takej miery do akej sú aj protirečníci ale keď sami sa začnú sproste vyjadrovať vedz že ja budem sprostejší. Prečo si proste nemohla napísať že nesúhlasíš a napísať protiargument a upozornenie že sa ti nepáči ako sa o černých vyjadrujem. Ale nie slečna múdra s titulom zo spoločenského bontónu musela sa začať vyhrážať rasizmom a súdmi. Preto je namieste opýtať sa a zamyslieť: Tak kto je tu potom hlupák?
@creeson ja som ti nijako nevynadala precitaj si moj prvy komentar prvy kto zacal nadavaat si bol ty s tym ze mam nizke IQ,tak neviem ci mas zlu pamäť,alebo čo,a nie nemas pravo mať rasisticke reči,to teda nie
@creeson veta:uvedomuješ si že rasizmus je trestný čin, NIEJE VYHRAZKA! keby napisem este raz toto napises tak ta udam na policii to je vyhražka,ale toto nie,takže,tak
@thisismyname Ja niesom telepat aby som vedel čo sa ti odohráva v hlave a keď to tak vidím napísane znie to jak vyhrážka. Radšej také veci nepíš ušetríme si mnoho nepríjemností.
@creeson normalny človek pochopi že veta uvedomuješ že rasizmus je trestny čin nieje vyhražka...ty radsej nepis take veci ake pises,a neurazas len mna ale viacero ludi si tu urazil na tomto fore,takze radsej nič nepis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
,___,
{o,O}
|)``)
-"-"-
O RLY?
nikto z nás ani len netuší, čo je to hlad
Keby pracovali tak by mali a nie ešte kráľa negra tlustého pestovať ten mal dávno visieť + v republikových krajnách strieľať a zabíjať sa budú ale pracovať kdeže bože chráň.
@chingula
ja len nemam zaujem aby si tento tvoj retardovany nazor pchal mne do reakcii alebo do hlavy
a prejedenosť je síce zlá ale je to len pocit.....v konečnom dôsledku je to vlastne super
keď to ide von
Ľudia je to normálne keď robia zbierku na stavanie studní pre Afriku
Preto sa pýtam kto postavil studne naším prarodičom aby nezdechli od smädu
(a choď americkým černochom povedať do očí, že sú negri, uvidíš tú reakciu )
hlad. mám závrate, zahmlieva sa mi pred očami a okrem toho som strašne nervózna a agresívna. nezvládam hlad vôbec a niekedy zasa prekvapivo dokážem hladovať aj týždeň, ale býva mi dosť zle a som radšej, keď mám peniaze na to, aby som jedla.
tebe do hlupákov nadávam kvôli tvojim maximálne hlúpym názorom.
@n0win0u Pravda a ty si už o jednu pozadu