No ja mám skúsenosti s Androidom už asi 4 roky zo skúsenosti ti poviem ,že sa mi nepáči. iOS je oveľa lepší OS dovolím si povedať ,že najlepší.
Ohľadom výkonnosti .
Android spotrebúva veľa z RAM a berie si to svoje aj z procesoru (Preto majú Taktované 4 jadrové 1,5GhZ čipy a 2GB grafiku a pod.)
iOs je vynikajúci pretože nemúsíš mať také vysoké staty aby ti smartfón "šlapal".Stačí im menej(ako u iPhone 4S; dvojjadrový 1 GHz Apple A5 chipset a RAM 512 M ,aby reagovalo tak rýchlo ako u Androidu .
iOs je jednoducho ovládateľný.Každý OS má veľa + aj - . Treba si najsť na Google a sám zistíš.
Možno z toho cítiš ,že sa prikláňam k iPhone 4S . No ja by som si počkal na 10-14.júna ,kedy bude WWDC. Ale to je iba osobný názor.
medzi S3 a One X som sa rozhodoval pred necelym rokom, stacilo si chytit do ruky S3 a fakt je to plastove hovno ten telefon, ajked technologicky vymakany...tak teda som volil biele One X a som spokojny az az kebyze Samsung tak by som volil skor Note 2, dost dobry telefon...
@colaa nemel chujoviny dakujem...kde si videl telefon s 2GB grafikou mi povedz? iOS je jednoduchy sikovny a primitivny, ajfony su spracovane dost dobre ale niekomu moze prist samotny displej dost maly (napriklad mne) + OS ajked je lepsie vyladeny pre dany HW je technologicky zaostaly a dost uzavrety
No neviem. S androidom vela skusenosti nemam ale zda sa mi lepsi ako iOS ktory ma nonstop rozculuje. Nejdu tam uplne zakladne veci ako napriklad nakopirovat do telefonu jednu konkretnu fotku. Musis dat do telefonunrovno celu zlozku. Taktiez ti potom nejde cez telefon vymazat fotky pridane cez PC. Dalsia nehorazna chujovina je ten dementny iTunes. Prist na to ako sa ovlada je samo o sebe veda nehovoriac o tom ze ak od niekoho potrebujes nieco dostat do telefonu a nema itunes, tak mas smolu.
Uzite si ten pocit strachu aby vam nespadli vsetky tieto znacky na zem ....
Pokial chce clovek naozaj kvalitu tak odporcuam Motorolu Droid seiu Dobre postaveny, kvalitny vykon (na dnesnu dobu viac ako 2 jadra clovek nepotrebuje), slusny dizajn ..... samsung a iphone je prestreleny cenovy srot. HTC jakz takz ale tiez ma svoje muchy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ohľadom výkonnosti .
Android spotrebúva veľa z RAM a berie si to svoje aj z procesoru (Preto majú Taktované 4 jadrové 1,5GhZ čipy a 2GB grafiku a pod.)
iOs je vynikajúci pretože nemúsíš mať také vysoké staty aby ti smartfón "šlapal".Stačí im menej(ako u iPhone 4S; dvojjadrový 1 GHz Apple A5 chipset a RAM 512 M ,aby reagovalo tak rýchlo ako u Androidu .
iOs je jednoducho ovládateľný.Každý OS má veľa + aj - . Treba si najsť na Google a sám zistíš.
Možno z toho cítiš ,že sa prikláňam k iPhone 4S . No ja by som si počkal na 10-14.júna ,kedy bude WWDC. Ale to je iba osobný názor.
Pokial chce clovek naozaj kvalitu tak odporcuam Motorolu Droid seiu Dobre postaveny, kvalitny vykon (na dnesnu dobu viac ako 2 jadra clovek nepotrebuje), slusny dizajn ..... samsung a iphone je prestreleny cenovy srot. HTC jakz takz ale tiez ma svoje muchy