To kde na základke sa učia takéto predmety? ...však ja som mal len chabé praktické vyučovanie, kde sme fidlikali len pilkami a bolo tam z nás rachotu a pískania, že som sa čudoval, že učiteľ neohluchol ešte ...aj elektro stavebnice sme si skladali, ktoré neviem aký mali význam, keďže elektriku aj tak smie zapájať iba kvalifikovaná osoba ...ale bral by som hentie, čo som zaznačil
Dpc. My sme mali este taky predmet"pestovatelske prace"a museli sme sa drbat s lopatami, hrablami a motykami po skolskom dvore.
Samozrejme ze sme vsetko coho sme sa chytili dojebali, tak nam to zatrhli a trhali sme burinu.
@nespiacakraska no aj my sme vlastne tiež mali nejaký ten rok pestovateľské práce a chodili sme si sadiť reďkovky, ktoré nám aj tak potom neskôr niekto permanentne žral
@kerrang Hej hej, tiež sme mali pracovné vyučovanie, kde sme sa učili sadiť, vyberali sme kovy z kartónov do zberu (či niečo také), zbierali sme odpadky po dvore a tuším aj stavali búdku pre vtáčiky
@azizi my sme trhali burinu za trest,lebo sa niektori bili hrablami. A vtipne bolo,ze neskor sme zas museli hrabat za trest.
Ale tie vtacie budky ti zavidim,my sme vyrabali v dielni"rybicky"... :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
(A teraz to kazim, hej)
Samozrejme ze sme vsetko coho sme sa chytili dojebali, tak nam to zatrhli a trhali sme burinu.
Ale tie vtacie budky ti zavidim,my sme vyrabali v dielni"rybicky"... :/