@fxx@zuzshiq to mi prosim vas prezradte ako sa vo photofiltre HROMADNE - jednym zadanim rozmerov, zmensi napriklad 50 fotiek? Pouzivam ten program uz asi 5 rokov ale o tom ze by tam nieco take existovalo fakt neviem.
@Fr4nk1 no ja by som to chcela tam ale tam nvm jak spravit aby to spravilo viac fotiek naraz...aj ked ich oznacim tak mi zmensi len jednu
najjednoduchsie sa mi to zdalo percentami v acdsee ale tam nvm dat viacej...
@Dreamagall napadla ma aj picasa ale tu som pouzivala este velmi davno a pokial si pametam tak sa najskor nacitavali setky fotky v PC a to by u mna bolo celu vacnost...
neviem síce čo si predstavuješ pod zachovaním kvality (keď zmenšíš rozlíšnie, tak to automaticky stráca na kvalite, ak nepočítaš prípady, že ti program automaticky vyhladí hrany a tak...), ale hádam ti to bude vyhovovať, mne sa výsledný efekt práce programu celkom pozdával...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
» rg.vso-software.fr/products/image_...
Skús Zoner photo studio ...
to som samozrejme tusil, ze nejaky "rozumny" clovek bude odporucat skicar, lebo to je "najjednoduchsie".
najjednoduchsie sa mi to zdalo percentami v acdsee ale tam nvm dat viacej...
@Dreamagall napadla ma aj picasa ale tu som pouzivala este velmi davno a pokial si pametam tak sa najskor nacitavali setky fotky v PC a to by u mna bolo celu vacnost...
je to free a pracuje celkom rýchlo...
» download.cnet.com/FastStone-Photo...
neviem síce čo si predstavuješ pod zachovaním kvality (keď zmenšíš rozlíšnie, tak to automaticky stráca na kvalite, ak nepočítaš prípady, že ti program automaticky vyhladí hrany a tak...), ale hádam ti to bude vyhovovať, mne sa výsledný efekt práce programu celkom pozdával...
ale najjednoduchsie je definitivne
convert zdroj.jpg -resize 640 ciel.jpeg
do nejakeho jednoducheho for-u...