super sú všetky okrem Tektonicu, ten je strašne buzerantský (och prepáčte), hardstyle a shuffle sa raz naučím, dnb steping viem a jumpstyle by som vedela tiež, mať na to výdrž a teraz ma nenáviďte.
nemám problém z ničim .. x) shuffle viem .. len škoda že nemám kde tancováť .. len tak klub kde hravaju len hardstyle rozbijačky tu v okolí nenajdem x_O
dnb step x_O nejak to chytilo šektých asi 2 kroky viem toť vše xDD..
a tectonic vizerá lahko .. xD a viem že nemusi všetko čo vizerá lahko byť lahkym x_O a tieš mi to trošku blbé / pri homošené xD..
ja tento štýl hudby vôbec nevyznávam (akože elektronická hudba môže byť dosť dobrá, ale takúto tanečnú nemusím) ale na začiatku prázdnin som sa ocitla na takom menšom feste kde sa toto tancovalo... a pardon, ale nemohla som sa prestať smiať viem, som netolerantné hovado ale...ešte ten dnb dance okej, ale tektonik mi príde ako vyložene babský tanec. keď tam muži hádzali okolo hlavy rukami a celkovo tie pózy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Strašne sa mi páči to, že vyzerajú, akoby boli strčený do elektrického prúdu.
ale dobre sa asi pri nich chudne, čo? okrem toho tektoniku.
nemám problém z ničim .. x) shuffle viem .. len škoda že nemám kde tancováť .. len tak klub kde hravaju len hardstyle rozbijačky tu v okolí nenajdem x_O
dnb step x_O nejak to chytilo šektých asi 2 kroky viem toť vše xDD..
a tectonic vizerá lahko .. xD a viem že nemusi všetko čo vizerá lahko byť lahkym x_O a tieš mi to trošku blbé / pri homošené xD..
a ostatne nevjéém xDD
Dlho mi to nevydržalo ale neskutočne sa mi to páči
Ja viem DnB (myslím, že slušne), Jumpstyle trochu (základ+otočku), Shuffle sa zrovna učím.