Breaking bad a GoT mam uz dopozerane...ted got stale sledujem.
aky serial sa podla vas oplati pozerat, co sa aspon trochu vyrovna tymto dvom?
co napr. Skins?
Alebo aj Borgiovci, dokonca aj ti novi Musketieri su pozeratelni ked ti nevadi odlahceny styl ktory viac pripomina seialy ako Hercules a Xena ako dnesne super temne, prudko depkoidne serialy
GoT je tak trochu pre pubertiakov podla mna....dej sa vlecie jak dazdovka, kopa sexu, nasilia...treba pozriet aspon 2-3 casti naraz,aby to bolo o niecom, ale uznavam, ze je tam strasne vela super peripetii
californication je uz ina kava
@20 tak ano, v californication vobec nie je vela sexu, ziadne nasilie a toci sa to v podstate okolo toho, ze on pretiahne uplne kazdu zenu co sa objavi na scene
Kyle XY , Chuck , 2 a pol chlapa, Teoria velkeho tresku, Arrow , Lie to me , Hrdinovia , Rodinka uzasnych , Hitlerovi muzi , 2.svetova vojna v HD - byvalo to na plus.sk no pozeram ze to tam uz neni , Pohlad z vnutra - 2.svetova vojna
ooo... na dobré miesto som prišla, veľmi dobré, tiež už som nevedela, aký seriál... Inak, iba som to preletela a nikde som nevidela Sherlocka, a ten tu patrí. Určite.
Takže vačšina nebude súhlasiť ale ešte do cca 3 dni dozadu to boli vampire diaries
Stále je The originals, mám rozpozerané Pretty little liars.
ďalej american horor story walking dead
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a SGA
(SGA je kvapku lepšie, ale je dobré predtým poznať SG1
Alebo aj Borgiovci, dokonca aj ti novi Musketieri su pozeratelni ked ti nevadi odlahceny styl ktory viac pripomina seialy ako Hercules a Xena ako dnesne super temne, prudko depkoidne serialy
californication je uz ina kava
alebo ešte Arrow
Stále je The originals, mám rozpozerané Pretty little liars.
ďalej american horor story walking dead