Podľa mňa Demitra. A asi ani netreba spomínať prečo. Jeden z najlepších centrov na svete si trúfam povedať. Vie prejsť cez stredné pásmo a takto tým dotiahnuť dopredu, k tomu vie pekne strielať góly a aj na ne nahrávať. K tomu ak hrá s Hossom či Gáboríkom tak jeho kvalita je proste neuveritlná. Tento turnaj jednoznačne Demitra má u mňa veľkú zásluhu na tom čo naši dokázali.
Mimochodom - najväčšie sklamanie - Pálffy. Ani nerozoberám. Neviem kam sa vytratili tie jeho akcie, keď komentátory v STV-čke len kríčali páááááálfy!!! Už som to u nich dlho nepočul...
no Hossa, Demitra, Gaborik ak idu spolu do utoku tak casto robia ucebnicovy utok.. proste na ukazku ako by sa to malo robit... proste idealizmus a to je na tom super
@laira no presne to... vzdy bol Zigo Zigo... ked bol na lade, to bola radost pozerat... vzdy... az do tohto turnaja si normalne ani nepamätám či bol nejaky turnaj kedy by Palffy bol tak nevyrazny...
Halák bol najlepší keby nie jeho tak sme už dávno doma. Rusi by nás dojebali v základnej časti a Nóri, Švédi ani nehovorím a jasné že ostatný boli tiež skvelý lebo bez nich by sme už dávno boli doma veď to bude vidno keď už odídu do dôchodku čo budeme hrať za hokej bez útoku, lebo brankárov máme mladých, obrancov tiež okrem Štrbáka len horšie bude s útokom keď odídu mená ako Demitra, Stumpel, Hanzuš, Šatan možno aj Rišo Zedník bude to dosť na .... Síce máme ešte Gáborika a Hossu ale tvorcovia hry to zase nie sú a ani hráči na vhadzovanie. To sú čisto krvný strelci ale bez dobrej nahrávky a tvorenia šanci im to sypať tak nebude.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Mimochodom - najväčšie sklamanie - Pálffy. Ani nerozoberám. Neviem kam sa vytratili tie jeho akcie, keď komentátory v STV-čke len kríčali páááááálfy!!! Už som to u nich dlho nepočul...
no mňa osobne prekvapil Zedník, nečakal som od neho taký výkon
Najväčšie sklamanie je u mňa asi Pálffy a Marcel Hossa, od nich som čakal viac...
potom Demitra.. uzasny hlavne ked isiel v precisleni s Hossom
Halak mal smolu na tecovane strely,aj ked vcera v tretej tretine tecovane uz neboli..tam uz len skoda oslabeni
tiez ma sklamal Palffy.. kde su tie pokriky "Zigo si najlepsii! Zigo! Zigo!" ..? asi ich uz nebudeme pocut