ahoj!
nechcem robiť reklamu, ale...
(nie, nie je to to isté ako s rasizmom!)
osobne mám účet v TB
do 20 rokov (ak sa nemýlim) máš účet bezpodmienečne zadarmo, neobmedzené vklady, výbery z bankomatov TB, (a skupiny Reiffeisen v zahraničí, v EUR), SEPA zadarmo, prevody, šetko, plus super appky, viamo
dokonca teraz sú aj výbery na pobočke asi zadarmo, not sure... dosť vecí teraz porobili fajňe
od 20 do 26 máš potom účet za 3,50€, ale ak dáš potvrdenie o štúdiu, tak zas free
a ak si dá aj tvoja manželka tam účet, tak máte free aj tak
a po asi dvoch rokoch mi tam aj automaticky nastavili kontokorent (ideš do mínusu) (ktorý, bohužiaľ, rád využívam
a tak
ale ako mBank si myslím celkom postačuje tiež, platíš jedine za kartu 1€, ak za mesiac nezaplatíš kartou aspoň 20€
inak neplatíš nič, 3 výbery z bankomatov hocijakých zadarmo
ale majú tam dodrbkané SEPA (príkaz môžeš zadať len v pracovný deň od 8:00 do 16:00, a keď sa chceš dozvedieť, či si kkt, tak sa nedozvieš, len na dákom fóre to píše dáky odveci človek, takže aj podpora trochu kolíše..)
aaa hej, majú výpadky tak dvakrát za mesiac, ale spravidla cez víkendovú noc
ok, do mBank nechoď
(ale ak by si išiel, dám ti svoje číslo, a dajú ti asi 20€ alebo tak aj mne, ofc, ale bez toho ti to nedajú
aaa s Fio nemám žiadne skúsenosti, ale ľudia si to veľmi chvália a môžeš tam mať účty v rôznych menách bezplatne... len majú zas menej bankomatov..
VÚB ee, SLSP... hmm, nemám skúsenosti
tak, jasne odporúčam TB a Fio teda, skús
dúfam, že som ti trochu poradil
mám vub a slsp, obidva zadarmo do 26 rokov cca. dva mám preto lebo sa mi nepáčili služby vub, ale zároveň sa mi neoplatí ho rušiť, pretože neviem, v ktorej banke ostanem, keď budem po škole. + mám ešte klasický osobný vo fio, ten je tiež bez poplatku.
mám SLSP a aj na strednej a aj teraz na výške mám všetko zadarmo... a vyhovuje mi to tak..stačí ak donesiem každý rok potvrdenie o návšteve školy a všetko mám free
mne je najvýhodnejší ČSOB, lebo ho môžem mať ako študent zadarmo až do 28!
v takej VUB mi strhávali za účet už od 25, a mbank ma nasierala s tým poplatkom za kartu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
nechcem robiť reklamu, ale...
(nie, nie je to to isté ako s rasizmom!)
osobne mám účet v TB
do 20 rokov (ak sa nemýlim) máš účet bezpodmienečne zadarmo, neobmedzené vklady, výbery z bankomatov TB, (a skupiny Reiffeisen v zahraničí, v EUR), SEPA zadarmo, prevody, šetko, plus super appky, viamo
dokonca teraz sú aj výbery na pobočke asi zadarmo, not sure... dosť vecí teraz porobili fajňe
od 20 do 26 máš potom účet za 3,50€, ale ak dáš potvrdenie o štúdiu, tak zas free
a ak si dá aj tvoja manželka tam účet, tak máte free aj tak
a po asi dvoch rokoch mi tam aj automaticky nastavili kontokorent (ideš do mínusu) (ktorý, bohužiaľ, rád využívam
a tak
ale ako mBank si myslím celkom postačuje tiež, platíš jedine za kartu 1€, ak za mesiac nezaplatíš kartou aspoň 20€
inak neplatíš nič, 3 výbery z bankomatov hocijakých zadarmo
ale majú tam dodrbkané SEPA (príkaz môžeš zadať len v pracovný deň od 8:00 do 16:00, a keď sa chceš dozvedieť, či si kkt, tak sa nedozvieš, len na dákom fóre to píše dáky odveci človek, takže aj podpora trochu kolíše..)
aaa hej, majú výpadky tak dvakrát za mesiac, ale spravidla cez víkendovú noc
ok, do mBank nechoď
(ale ak by si išiel, dám ti svoje číslo, a dajú ti asi 20€ alebo tak aj mne, ofc, ale bez toho ti to nedajú
aaa s Fio nemám žiadne skúsenosti, ale ľudia si to veľmi chvália a môžeš tam mať účty v rôznych menách bezplatne... len majú zas menej bankomatov..
VÚB ee, SLSP... hmm, nemám skúsenosti
tak, jasne odporúčam TB a Fio teda, skús
dúfam, že som ti trochu poradil
v takej VUB mi strhávali za účet už od 25, a mbank ma nasierala s tým poplatkom za kartu