Podľa nálady, počúvam len thrash a death metal + ojedinelé výnimky z ostatných subžánrov, ale najlepší je asi THRASH metal, ale môj hlas patrí death metalu lebo zaň asi nebude moc ľudí hlasovať No a pak ešte metalcore
No dobre tak momentálne najviac power, speed, gothic, death, progressive a black.Kua aj tak je to všetko...Nemôžem si vybrať.Ešte chvíľku...
Power metal pre tie melódie a romantickosť...
symphonic je super...zboznujem ale nepohrdnes ani heavy death black-tez rad pocuvam power metal skor ked zaspavam dakto spominal nu-metal??to je dost sracka podla mna-vid Linkin park-to s metalom nema nic moj nazor naj podla mna: amon amarth children of bodom,cradle of filth,byvaly nightwish,epica,tristania,xandria,ensiferum, iron maiden metallica-byvala,leaves eyes a mnoho dalsich arch enemy som zabudol aj kataklism
jasné - každý tu počúva gothic metal a symphonic metal... už vidím ako.. pre vás tam patrí možno tak Evanescence a podobné komerčné bludy... Stavím sa že možno tak 5 percent (ak som vás vlastne neprecenila) vie, ktoré kapely sú skutočnými gothic metalovými vecami
Ja teraz zahrám na Mezomusa:
Gothic má cez 40% lebo každé deco počúva Nightfish a Sonatu Arcticu a Evanescence a myslí si, aký je popiči metalista.
súhlasím s @psycholilithka
Skoro som spadol zo stoličky, keď som na Digital Dream Door v rebríčku o najlepšiu Power Gothic skladbu našiel na prvom mieste Amaranth (či ako sa to volá?)
no s tym goth mozno si myslite ze nwm o tom nic?? poznate theatres des vampires a podobne veci?? a stary nightwish som nedal medzi goth ale symphonic..podla mna ja goth ani bars nepocuvam...iba fakt sem tam...skor to co som uz vymenoval...max tych theatres des vamires...maju taky fajn "psycho" ladove pesnicky ktore zahreju pri srdci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Power metal pre tie melódie a romantickosť...
@8 to nieje hudba
Inac pocuvam iba black a funeral doom
@25 dobreééé nerozčuluj sa mne to tiež robí a nerobím také halóóó kvôli tomu
No ja rád metal, ale už tak často nemetám, ani ma nemoce
Gothic má cez 40% lebo každé deco počúva Nightfish a Sonatu Arcticu a Evanescence a myslí si, aký je popiči metalista.
súhlasím s @psycholilithka
Skoro som spadol zo stoličky, keď som na Digital Dream Door v rebríčku o najlepšiu Power Gothic skladbu našiel na prvom mieste Amaranth (či ako sa to volá?)