teda, aby som predišiel nejakým nedorozumeniam.. viem, kto je Vittek a prečo je známa osobnosť. Ale to je potom automaticky známou osobnosťou aj hocikto z jeho rodiny?
@johnysheek Veď ja sa ani nepriem, až na to, že naozaj nerozumiem, čo má znamenať tá ignorácia priezviska jedného z najznámenjších slovenských futbalistov; teda, ak sa tá slečna preslávila len tým, že je sestra známeho futbalistu, to je zaujímavé kritérium... aspoň v prípade, že tou celebritou v tej dvojici by bol ten Plačko a ona profesionálna tanečnica.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
prvým párom ktorý opustil túto kvazi súťaž bol môj favorit > pár "pravé a ľavé oko"
odstúpenie prišlo cca po 10 minútach od "oficiálneho začiatku" keďže v danej televízii ešte stále v tom čase šli reklamy..
takže tak
Možno som nevzdelaný a neinformovaný, ale kto do čerta je v tejto dvojici profesionálnym tanečníkom a kto mediálne známou osobou?!
a tvoja ignorácia k priezvisku jedného z najznámejších sk futbalistov je tiež zjavná
hoci mediálne známa či celebrita či také niečo už v dnešnej dobe môže byť hocikto.. i my dvaja takže tak
ps: a možno že ako tanečník tak tá osobnosť je plačko.. len musel s niekým tancovať