to sa takto povedať nedá... každé je o inom, aj keď sú zväčša o tom istom... a všetky sú super (aj keď priatelia a krok za krokom pre mňa humor stratili, a aj dva a pol chlapa, odkedy je tam ten chuj nový)
ak máš pochopenie k americkému systému , poznáš celebrity z USA/UK , vyznáš sa v americkej politike a chápeš anglické prešmyčky tak je futurama pre teba to pravé
A som rád, že tým vysielaním na českej stanici zvýšili povedomie o Futurame v našich končinách, samozrejme, niežeby to bolo nejaké neznáme, ale mám pocit, že pokiaľ niečo neodvysielajú vyslovene v niektorej z nám známych televízií, ostane to nepovšimnuté
takmer všetky... každé má niečo do seba... krok za krokom, priatelia, simpsonovci sú klasika... dva a pol chlalapa je proste haluz jak sa patrí a big bang theory to je humor, ktorý nevie oceniť každý... takže je si neviem vybrať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
HIMYM, The Cleveland Show, Family Guy, Futurama, The Simpsons, That 70´s show, American dad ... a určite som na niečo zabudla
a mam rada vsetky z vymenovanych