Bez coho si neviete jednoznacne predstavit kazdodenny zivot???
Premna je to hajzel ...included hajzlak... Nobelovka pre ludi co spojili kanalizaciu stymto vymyslom ,spomienka stromom ktore padli za moju cistu rit a dakovne slova vsetkym vodarom
Aj pre mňa záchod. Podľa niektorých je to koleso ale keby nebolo hajzlov smiley by bolo horšie. Čo z toho keď by sme sa mohli voziť a pritom by sme si srali pod nohy
horšie, ako keď nejde elektrika je, keď nejde voda z vodovodu. pitná čistá. nemožno si umyť ruky, napiť sa, uvariť čaj/kávu, osprchovať sa, spláchnuť... takže ak sa ráta pitná voda za vynález, tak tá.
a super vynálezov je veľa, ale divím sa, že nikto ešte nespomenul ten šťukací systém na perách
(a tie maľovátka... fakt je to taký super vynález? akože, ja sa maľujem, ale keby neexistovali, žilo by sa mi jednoduchšie na jednom sústredku sme sa "nesmeli" maľovať, čiže nikto nedostal šok pri pohľade na mňa bez namaľovaných očí - alebo to aspoň nedal najavo - a bolo to super
milujem cloveka co vynasiel fen,kulmu na vlasy, mobil,pocitac a vseobecne elektrinu...normalne sa cudujem ako mohli nasi satry a prarodicia existovat bez elektriny!!!..nepredstavitelneee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a vôbec, tesla mi je veľmi sympatický, len to nie sú denno denné používačky
a super vynálezov je veľa, ale divím sa, že nikto ešte nespomenul ten šťukací systém na perách
(a tie maľovátka... fakt je to taký super vynález? akože, ja sa maľujem, ale keby neexistovali, žilo by sa mi jednoduchšie na jednom sústredku sme sa "nesmeli" maľovať, čiže nikto nedostal šok pri pohľade na mňa bez namaľovaných očí - alebo to aspoň nedal najavo - a bolo to super
čiže alkoholdehydrogenáza prvý enzým čo objavili /preto má taký pekný kód EC 1.1.1.1 /