ahojte.....chcem sa spýtať........dnes som bol na FiF UK BA, a tam som sa dozvedel, že je možné dať si na jednu prihlášku dva rôzne odbory......tak sa chcem spýtať že podľa Vás ktorý by ste si dali vy ako druhý k politológii.......dík za radu
Ja mám filozofiu v kombinácii (neviem ako dlho to ešte takto bude ) a...neviem, filozofia sa zaoberá vlastne všetkým, sociológia asi skôr je užšie zameraná na spoločnosť a pod., takže možno tá sociológia je bližšie, ale..ako píšem, neviem, to je len môj vlastný názor
Daj si históriu (teda aplikáciu politiky v minulosti) alebo filozofiu ("históriu myslenia"). Sociológia je z týchto od politiky najďalej - naučíš sa hlavne ako skúmať spoločnosť, skupiny ľudí, ale minimum o spoločnosti samej a o politke už vôbec nie.
Najpolopatistickejšia bude tá história- tam to uvidíš názorne, potom filozofia ktorú zužitkujú skôr tí invenčnejší, sociológia tu je úplne od veci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Najpolopatistickejšia bude tá história- tam to uvidíš názorne, potom filozofia ktorú zužitkujú skôr tí invenčnejší, sociológia tu je úplne od veci.