klikám prvý, lebo prvý mám a volila som medzi presne tými istými možnosťami... asi kvôli peniazom, čo? to si radšej vyber dotykovú nokiu ako tieto, aj keď to bude stáť trocha viac... na tomto LG sa nedá kopa vecí nastaviť a veľa krát je to frustrujúce, vidno je na ňom, že je takpovediac "odfláknutý", aj kryt sa mi takmer zlomil, keď som ho prvý krát držala, taký je tenký, nová baterka dochne po troch dňoch, keď mám mobil len tak vedľa, a to na najnižších nastaveniach.. a o samsungoch tiež nepočúvam dobré veci,... inu, ani jeden radšej
@ccc92 ...naozaj si rozmysli čo ideš kupovať ...tak ako povedala @elenari , radšej si našetri ak ide len o peniaze a kúp si niečo od nokie napr nokia C5
stojí síce 200€ ale na paušál ho budeš mat určite lacnejšie a funkciami je 100 razy lepší sa výbornú cenu ...nebudeš ľutovať uvidíš
Samsung Star mám, kamarátka má ten LG. Tiež som ale pri kúpe zvažovala tieto dva Samsung sa mi zdal lepší a neľutujem. Akurát je chudák už dosť zničený Ten LG nepoznám moc, ale pri Samsungu... výhody si prečítaš aj na nete a nevýhodu má len tú že keď sa ti vybíja batéria tak pípa každých 5 minút, a nedá sa to pípanie vypnúť ani keď máš Tichý režim :/ Ale baterka vydrží hrozne dlho, a má dobré slúchatká. Aj keď na počúvanie hudby ho moc nepoužívam, príjemne ma to prekvapilo A keby ti ešte môžem poradiť, tak si kúp radšej Huawei 8100. Neľakaj sa tej značky, nie je to žiaden šitný mobil typu "čing čang čung", je to kvalitný android, firma tu síce nie je až taká známa, pretože mobilov moc nevyrába, ale sú na trhu už asi 20 rokov. Má Wifi a kopec skvelých vecí, kúpiť ho tak za 130 eur. Ja sa ho chystám kúpiť (kamarát ho mal a bol skvelý, kým mu nevypadol z okna), ale až potom čo si kúpim zrkadlofku Musím šetriť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
stojí síce 200€ ale na paušál ho budeš mat určite lacnejšie a funkciami je 100 razy lepší sa výbornú cenu ...nebudeš ľutovať uvidíš
...predpokladám že si v O2
A ešte čítanie na voľný čas » blog.zarohem.cz/clanek.asp?cisl...
a ten oba mobili spomínane v ankete zabudni ...skor či neskor s nimi budeš mať problém ...prinajhoršom budeš kupovať nový alebo ho zahodíš