tie prve dva su take picoviny az strach, tretie je picovina tiez ale aspon to uz ma nejaku tu uroven, aj ked scenar to ma taky, ako keby ho napisalo 10 rocne decko. ze typek zastreli matku svojej frajerku, pojde do basy, a ona ho po rokoch caka ked vychadza z basy - toto len tak nevymyslis!
Bratislava film bol podla mna velmi zle zvladnuty z profesionalnej stranky, a love mal naprklad velmi dobry soundtrack, aj pribeh a dej davam pointu.. vseobecne posobil lepsim dojmom.
Bratislavafilm mal zevraj byt len kratky studentsky film a potom sa toho nejaky genius chopil, natiahol to na celovecerny film a vysledny gulas bol dost zly.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@3
Velky respekt ani nrtusim co je
ale veľký rešpekt a dášenku si raz určite kuknem
no neviem neviem... tie voľné lístky sa isto dali aj lepšie využiť...
A ináč ten s Dáškou je z nich asi najhorší, aj keď som ho videl rozbitý na byte a vôbec si ho nepamätám, ale stačia mi tie útržky
ňeee podľa mňa je najlepší, lebo je na ňom krásne to, aký je zlý (ale inak fakt som žiaden nevidela dokonca to moji rodičia kukali a smiali sa