chodim na animovanu tvorbu na strednu umelecku skole scenickeho vytvarnictva v BA dobre ti radim nechod tam.. ja som zistila ze animacia ma vobec nebavi a tesim sa na to az budem odtial prec
Teoreticky vsetky moznosti su dobre a lakave ale zober si to z ineho hladiska... co ta po skole viac uzivi ? Ja som vystudovany Reprodukcny grafyk mam uplatnenie v reklamnych agenturach, tlaciarnach, vydavatelstvach... mal som na vyber este aj odbor tlaciar ale us len predstava ze budem cely zivot za strojom bi ma znicila.. a aj tak som sa dost ucil aj z odvetia tlaciara.. podla mna by bola naj ta propagacna grafika mas vecie uplatnenie ako s fotografickym dizajnom alebo s animatorskou tvorbou. Tak ci tak sa naucis z kazdeho odvetia trochu.
@foxinka hej na tej istej len v druhej triede uz si nepamatam ze ake pismeno ale s basou a timeou a tatianou a dianou a adou a neviem kym vsetkym este prvy a kusok druheho rocnika
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov