pozerám/pozerávala som ešte PLL s Weeds a chystám sa pozrieť si Breaking Bad, Doctora a aj Earla, čiže okrem IT Crowd bude super všetko, to mi vôbec nesadlo
A tuším, že v prvom dieli o tom bol na pár sekúnd zaujímavý informačný text, že explicitné zábery násilia a sexuálnych aktov slúžia na realistické vykreslenie antického Ríma
Z uvedených som pozerala viaceré: Breaking Bad (tretia séria ma už nebavila), deviateho a desiateho Doctora, Pretty Little Liars som dala asi za tri týždne a na Game of Thrones nadržane čakám už pár mesiacov.
Doctor Who ma bavil len s druhym doctorom, prvy a treti ma az tak nebrali. Breaking Bad sa mi zdal najlepsie vyvazeny z tychto, ale taky Boardwalk Empire je nieco, na co sa ani jeden z uvedenych nechyta pre mna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ale best je HIMYM-ko
ako moja volba je jasna, ale aj GoT som zacala pozerat a je to celkom super ( @13 )
pozerám/pozerávala som ešte PLL s Weeds a chystám sa pozrieť si Breaking Bad, Doctora a aj Earla, čiže okrem IT Crowd bude super všetko, to mi vôbec nesadlo
inak pozeram sex v meste a carrie diaries
Možno v poslednej je zahrnutý implicitný predpoklad, že Spartacus sa ti páčil viac ako Game of Thrones
na tento den cakam uz od minuleho leta
Veru tak
A tuším, že v prvom dieli o tom bol na pár sekúnd zaujímavý informačný text, že explicitné zábery násilia a sexuálnych aktov slúžia na realistické vykreslenie antického Ríma