@trdelniiiq neni pravda mna to bavila aj 6ta seria, totalne rehoty, proste krasne chvile, nelutujem.. len teraz ked to uz ide takym stylom ze jeden diel za tyzden tak je to uz onicom, lebo predtym som kukavala denne aj 3 diely a cez vikend 6.. mna to bavi furt..
@lenkaska1 Jo neviem. V himym sa jednoducho dostali do nejakeho cudneho kruhu, v ktorom to uz nevedia poriadne rozbalit. Je plno serialov, ktore si uchovali svoju humornu liniu az do konca, no himym medzi ne nepatri. A to som sa uz zhovaral s viacerymi ludmi z mojho okolia a vsetci na to maju rovnaky nazor. Priatelia vydrzali plno serii, frasier tiez, dharma a greg, tbbt a mnoho dalsich. Himym sa sekol a koniec co je skoda, pretoze som to mal rad
@trdelniiiq podla mna aj teraz keby ste videli X dielov naraz tak by vas to bavilo nie?? je to len tým podla mna, ja som s HIMYM zacala dost neskoro, preto ja som este do 6 serie kukala že asi 3 diely naraz... a to ma úplne naplnilo.. a teraz za ten jeden diel týždenne toho nestihne byť toľko.. moj nazor.. a mna to baví furt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
mimochodom, táto anketa tu už bola