step by step a the bill cosby show..tie si rad pozriem aj dnes a zas neznasal som komisara rexa..to je tak neskutocne nudny a nezazivny serial, az to boli
charmed ale to som že brutalne pozeral každú čast inač doteraz pozerám priateľov ale mi je neskutočne luto jak sa to skončilo smutno show billa cosbyho to som vždy pozeral si ešte pamätám a v siedmom nebi som nikdy nechcelpozerat neskutočne ma to nudilo prosto otras.... ale vždycky to bolo zapnuté
@avieabbey ved monika s tým sorry ale neviem jak sa to piše čendlerom sa prestahovali do domu, rejšl odišla dakde robit, joe išiel do hollywoodu za herca... prosto sa všetci rozišli... a vieš ja som k tomu mal citový vztah pretože si ho nadvazujem na každý dlhší serial a
Priatelia sú doteraz môj obľúbený seriál a z tých ostatných som pozerávala hlavne V siedmom nebi, ale aj Šou Billa Cosbyho, Krok za krokom, Komisár Rex a Julie Lescotová
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
myslím, že takto nejak (pr)išli po sebe tieto seriály pred xy rokmi
Komisára Rexa
@poke heej to som tiež rada pozeravala Charmed