Dobry film je pre mna taky, ktory ma hlavne putavy pribeh...pacilo sa mi viac filmov,niektore milujem, ale kvalitou filmu su skor v pozadi. Najlepsie su asi dramy (preto asi iba tie ziskavaju oskarov a najviac asi Zivot je krasny, Oktobrove nebo, Truman Show a moj najoblubenejsi film: Forrest Gump...
hm hm zaujiiimave...ja som fajnšmeker, čo sa týka filmov, hudba ma nikdy tak neťahala...vieš, všetko závisí od individulity, aj čo sa týka filmov, lebo môže byť komedia, čo ma uspech ako harry potter trebars, ale može mať aj taky uspech ako Kamenak česky filmek s jednou hviezdou
všetko závisí od hercov, od režiséra, mnohí sa radšej pozrú na nezávislak, ale robia chybu, lebo aj v komerčnych a merickych filmov sa najdu skvele a kvalitne filmy, ktore sa stali aj kultmi, je ich mnoho, napriklad Čeluste,E.T.,ktorý dnes asi nie je tak ospevovany ako vtedy, aj od toho to zavisi, my sme velmi narocna doba, dnes sa uz tazsie oslovuje divakov, sama som zvedava, co bude lepsie od asi teraz najskvostnejšiemu Panovi Prstenuuu, ci Titanicu, hoci mne sa slzy netlacili pri tom filme...
Pre mna su kvalitne filmy napriklad od rezisera Milosa Formana, Rodrigueza, skveleho Quentina Tarantina, aj Cuaroon je fajn, ale je ich viac, Spielberg je kral,to hej,jeho netreba spominat, hoci ja si myslim, ze nie uplne vsetky jeho filmy su skvost, no a uznavam filmy, v ktorych hraje jednoznacne najlepsi herec na tejto zemi Edward Norton...
Co sa týka seriálov tak je úplne naj Buffy, premožiteľka úpírov, a tiež Berlín, Berlín, a Simpsonovci, a filmy: Prechádzka v oblakoch, Pearl Harbor, Nebezpečná rýchlosť 1, 2 Piráti z Karibiku, a v ziadnom prípade nechodte na film Spýtaqj sa prachu, po hodine sme to nevydrzali a museli odísť.
FIlmy: je ich vela, ale moje best of: PIANISTA, MUSIME SI POMAHAT, FOREST GUMP, KANIBALOVE teraz si neviem na vsetky spomenut.. ale naj film pod slnkom je aj tak klasika...KURVA HOSI GUTEN TAG hehe... a zo serialov, SOUTH PARK, THE SIMPSONS, TOTALLY SPIES(proste rozpravky na Jetix ) FRASIER......
Jeden z filmov, ktoré ma očarili bol: Co pak je to za vojáka. Někdo to rád blond, Armagedon, Asteroid, Divoký Tanec 2, Prci, Prci na hudobnom tábore boli tiež riadne pecky...
čo sa týka mňa,ja si nevem absolútne zostaviť rebríček týx NAJ...Ako sa snažím stále nič...musela by som tu sedeť dlllllho..ale predsa len mám jeden Top: Walk to remember /Dlhá cesta,Nezabudnuteľná cesta,Cesta lásky-je to rôzne/.Naozaj krásny príbeh,kt. ma jediný dostal do sĺz...odporúčam
Elka: a preco? dobre, bolo to pekne, mile, dojimave. Pekny moralizujuci pribeh, ale vsetko tam bolo predvidatelne a ani spracovanie nebolo niecim ojedinele, nove alebo zaujimave. Nic v zlom, len ma to zaujima
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale inak si pozriem všetko...
No najhlavnejšie sú pre mňa seriály ako:
Stargate SG-1
Stargate Atlantis
Battlestar Galactica
LOST
The 4400 atď...
na tie nedám dopustiť
všetko závisí od hercov, od režiséra, mnohí sa radšej pozrú na nezávislak, ale robia chybu, lebo aj v komerčnych a merickych filmov sa najdu skvele a kvalitne filmy, ktore sa stali aj kultmi, je ich mnoho, napriklad Čeluste,E.T.,ktorý dnes asi nie je tak ospevovany ako vtedy, aj od toho to zavisi, my sme velmi narocna doba, dnes sa uz tazsie oslovuje divakov, sama som zvedava, co bude lepsie od asi teraz najskvostnejšiemu Panovi Prstenuuu, ci Titanicu, hoci mne sa slzy netlacili pri tom filme...
Pre mna su kvalitne filmy napriklad od rezisera Milosa Formana, Rodrigueza, skveleho Quentina Tarantina, aj Cuaroon je fajn, ale je ich viac, Spielberg je kral,to hej,jeho netreba spominat, hoci ja si myslim, ze nie uplne vsetky jeho filmy su skvost, no a uznavam filmy, v ktorych hraje jednoznacne najlepsi herec na tejto zemi Edward Norton...
A srdcovkou su mi Hviezdne vojny!
1. Život je krásny
2. Forrest Gump
3. Statočné srdce
4. Zelená míľa
5. Musíme si pomáhať
6. Chyť ma ak to dokážeš
7. Po čom ženy túžia
8. Patriot
9. Truman Show
10.Všichni moji blízcí
a seriály keď už to tu niekto načal:
1. Frasier
2. Simpsnovci
3. M*A*S*H
4. Priatelia
a komédie:
1. Slunce seno jahody
2. Slunce seno a pár facek
3. Slunce seno erotika
4. Kurvahošigutentag
5. Pink Panther - REMAKE
6. Piráti Karibiku - pre mňa komédia
7. Bean: najväčšia filmová katastrofa
8. 4svatby a 1pohreb
9. Univerzálna upratovačka
10. Marečku podejte mi pero!
A dineyovky
1. Autá
2. Zvonár u matky božej
3. Snehulienka a sedem trpaslíkov
4. Popoluška
5. Leví kráľ
6. Lady a tramp
7. Život Chrobáka
8. Pocahontas
9. Toy Story
10. Toy Story2
1. Star Trek 8
2. ST 9
3. ST 10
4. ST 6
5. ST 2
6. ST 3
7. ST 4
8. ST 5
9. ST 1
10. ST 7
11. Stargate - movie
12.vsetko s Loui de Funesom
Serialy :
1.ST - Enterprise 2.ST - Voyager
3.ST - The next generation
4.ST - The original series
5.ST - Deep space nine
6.Stargate SG-1
7.Stargate Atlantis
8.Battlestar Galactica
9.Andromeda
10.Frasier
11.Joey
12.Xena
13.Herkules
Animovane :
1.Tom a Jerry
2.ST - The animated series
Smrt Panien ,
Pelíšky,
Napola,
Pianistka,
Lijla4ever,
Monsters ball,
Zivot je krasny,
Musime si pomahat
no a komedie:
dennik bridget jonesovej
po com zeny tuzia
slunce seno
kurvahosigutentag
a este ucestnici zajazdu bola som na to v kine poviem vam strasna hovadina ale smiala som sa na tom D
1.Goodfother-prva cast nema chybu
2.Pulp Fiction-proste Quentin Tarantino a super herci
3.Bratstvo Neohrozených
4.Bud v klidu
5.Sindlerov zoznam
6.Pianista
7.50x a stale poprve
8.Pan prstenov 1,2,3
9.SAW 1
10.Vyplata
Serialy:
1.Frasier
2.Priatelia
3.Simpsonovci
Tot asi vse..........Odporucam pozriet......