k notebooku mam tu mini mysku, takze sa mi tam ledva zmestia dva prsty, takze tam prostrednikom, ale ked drzim v ruke normalnu mysku tak ako kedy, podla toho, ze co robim
inak toto je uplne roztomile, ze ako casto sa snazis v anketach roznych, kde je vela moznosti, oznacit moznost, ktoru nikto iny nedal a zda sa, ze v tejto tebou samym vytvorenej ankete, v kt. su nadovazok iba 2 moznosti, sa ti to podari tiez :
@pubertslatinocelny A čo mám robiť, aby som sa zlepšil? Priviazať si ich k sebe? Lenže to by potom záležalo od toho, či vravím, že mám prsteník priviazaný k prostredníku alebo prostredník k prsteníku
@10 :F smiley: : Inak presne to s nim robievam niekedy oz srandy
na co? akoze v suvislosti s tym sa pytas, ze radsej by som prisiel o prstenik ako o malicek? rozmyslal som tak, ze ked uchopujem nejaku vec vsetkymi prstami, napr. palicku alebo tak, tak asi malicek je dolezitejsi ako prstenik, hoci mozno sa mylim...a okrem toho prstenik je taky neohrabany, velmi zavisly od okolitych prstov, sam od seba tazko robi niektore narocnejsie pohyby...takze sa mi zdalo, ze najviac sa oplati prist oň. Inak malicek individualne nepouzivam velmi, akurat teda vrtam si s nim v uchu. neviem no.
Ale nie iba v súvislosti s tým, len som chcel vedieť nejaké tipy, že čo s ním môžem robiť Ja som sa rozhodol odseknúť si ten malíček (v rámci ankety), až keď som dnes ráno zistil tú zarážajúcu skutočnosť s využitím prsteníka, inak, čakal som, že povieš niečo s vŕtaním sa v uchu, ale to ja tiež robím ukazovákom, síce viem, že ten malíček je taký šikovnejší, ale už som si zvykol a ukazovák tiež urobí to, čo treba
@17 tak to mi nenapadlo, ta homonymia, ze matka matka joj, prasiva diakritika
inak v kruhoch, kde sa pohybujem, hovorime na ten "tanecny krok", ked niekto ma past zdvihnutu a myka ramenom v takej polohe, ale neukazuje to tradicne gesto s malickom a ukazovakom, ale ma proste len simple fist, tak ze "hrozí"
@18 Inak, mal by som sa čil asi tváriť, aký podarený frk mi vyšiel, ale to nebolo naschvál, ja som si zas nevšimol, že si to s veľkým písmenom napísal a myslel som si, že normálne matku myslíš Prašivé veľké písmená
A ty nehrozíš nikdy? A keď dotyčný nič nerobí, teda že nemá zdvihnuté ruky na koncerte, potom sa bojí tých, čo hrozia?
@19 haha, tak skoda, ale nevadi - aspon vidno aky si vtipny, ze aj ked nevedomky, tak zadelis husty for to si sa inak musel dost bavit na tom, ze som ti navrhoval drzat sa s mamou za malicky to by bolo totalne odveci predsa
ja praveze vacsinou hrozim len, ked daco
ked dotycny len stoji, tak ...hm, neviem no. takto ti poviem, vpredu je divoky kotol, tam je pogo, headbanging, hrozenie, vsetko. potom vzadu dalej je to miernejsie, az dojde na pasmo intelektualov, ktori stoja, pripadne stoja a drzia nápoje
@pubert Iba dúfam, že tí ďalší dvaja sa len nepreklikli
@tunidlo A ozaj, sám seba som diskriminoval tými možnosťami, ale keď mňa od detstva bitím preučili na držanie myši pravou, zostal mi len defekt klikania prsteníkom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
na co? akoze v suvislosti s tym sa pytas, ze radsej by som prisiel o prstenik ako o malicek? rozmyslal som tak, ze ked uchopujem nejaku vec vsetkymi prstami, napr. palicku alebo tak, tak asi malicek je dolezitejsi ako prstenik, hoci mozno sa mylim...a okrem toho prstenik je taky neohrabany, velmi zavisly od okolitych prstov, sam od seba tazko robi niektore narocnejsie pohyby...takze sa mi zdalo, ze najviac sa oplati prist oň. Inak malicek individualne nepouzivam velmi, akurat teda vrtam si s nim v uchu. neviem no.
Ale nie iba v súvislosti s tým, len som chcel vedieť nejaké tipy, že čo s ním môžem robiť Ja som sa rozhodol odseknúť si ten malíček (v rámci ankety), až keď som dnes ráno zistil tú zarážajúcu skutočnosť s využitím prsteníka, inak, čakal som, že povieš niečo s vŕtaním sa v uchu, ale to ja tiež robím ukazovákom, síce viem, že ten malíček je taký šikovnejší, ale už som si zvykol a ukazovák tiež urobí to, čo treba
okrem toho mozes si nan davat rukavicu -
a ako by si ukazoval na metalovych koncertoch bez malicka?
A na koncertoch by som stiahol aj ukazovák a obhajoval sa tým, že som Hellboy
Ale dobrý tip, už aj idem za maminou
inak v kruhoch, kde sa pohybujem, hovorime na ten "tanecny krok", ked niekto ma past zdvihnutu a myka ramenom v takej polohe, ale neukazuje to tradicne gesto s malickom a ukazovakom, ale ma proste len simple fist, tak ze "hrozí"
A ty nehrozíš nikdy? A keď dotyčný nič nerobí, teda že nemá zdvihnuté ruky na koncerte, potom sa bojí tých, čo hrozia?
ja praveze vacsinou hrozim len, ked daco
ked dotycny len stoji, tak ...hm, neviem no. takto ti poviem, vpredu je divoky kotol, tam je pogo, headbanging, hrozenie, vsetko. potom vzadu dalej je to miernejsie, az dojde na pasmo intelektualov, ktori stoja, pripadne stoja a drzia nápoje
@tunidlo A ozaj, sám seba som diskriminoval tými možnosťami, ale keď mňa od detstva bitím preučili na držanie myši pravou, zostal mi len defekt klikania prsteníkom
To ti nemohli proste dať do ľavej lízatko?