respektíve, záleží na úrovni brčatosti, pretože radšej rovné ako ultrabrče, ale zas, keď vlasy nie sú rovné, tak vyzerajú objemnejšie... ale zas bývavajú suchšie...
zaradujem sa medzi kuceravych a preto viem ake zlo je bojovat s tym rano. a nie ze vlnita, KUCERAVA
a koho zaujima ze ked sa s tym hodinu clovek serie tak aj kucerave vyzeraju dobre? skuste si nosit to afro. ludia s rovnymi vlasmi maju obrovske stastie.
@cjubou ale su taki chudaci (ako ja) ktorí musia zehlit... niekedy nezehlim, ale vo vacsie pripadov ked vstanem mam na jednej strane rovne vlasy a na druhej vlny
..keby som mala kučeravé, tak by som chcela rovné... keby som mala rovné... tak by som určite chcela kučeravé... kučeravé si môžeš vyžehliť... rovné natočiť... takže v podstate je to jedno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
respektíve, záleží na úrovni brčatosti, pretože radšej rovné ako ultrabrče, ale zas, keď vlasy nie sú rovné, tak vyzerajú objemnejšie... ale zas bývavajú suchšie...
Takže hlasujem za neexistujúcu možnosť vlnitých
Ja mám taký mix aj rovné aj kučeravé a vyhovuje mi to,takže hlasujem za obe
a koho zaujima ze ked sa s tym hodinu clovek serie tak aj kucerave vyzeraju dobre? skuste si nosit to afro. ludia s rovnymi vlasmi maju obrovske stastie.
@malapohroma žehličky sú zlo :p
tak sa o polnoci treba otočiť na druhý bok
a to nestačí prečesať ?