Kukavate na YT tie letsplaye gameplaye a podobne hovadiny od gogomanTV alebo GEJMR atd... ?
Nechapem.... Celá moja trieda sa furt baví o tomto.... Hovoria : hihihihahaha a videl si ten novy gogov vlog??? Atď....
Proste ja nechapem jak to môže kdosi kukat.... Potom si v triede vyspevuju tie hovadiny co tam zazneju....
Ja vždy na nich kukam jak na
Áno, občas hej, ale spravidla len zahraničné, anglické.
Najmä keď sa rozhodujem pre nejakú hru, neviem presne o čom je, či by sa mi páčila a pod., tak čeknem Let´s play a na základe roho sa rozhodnem...
Pozerávala som tie prvé Gogove vlogy, inak nič. A ešte si sem tam pozriem letsplay na Skyrim keď si neviem rady. A inak všimli ste si že Gogo je už na ústupe?
a ja nechapem jak niekto môže povedat na niečo ,že "nechapem jak to môže niekto pozerat" ....tak ja ti to vysvetlím,volá sa to "záujmy" a to,že teba niečo nebaví neznamená,že to je chujovina tak neviem prečo to tak označuješ....ked mna bavi tenis a teba ne je to chujovina? a ked teba bavi hokej a mna nie zas j to chujovina? šak každý má iné záujmy a iné ho baví ,neviem čo sa na tom nedá chápat ,že teba rešpektovat záujmy iných....a to sa nezastávam teraz ani neobhajujem konkrétne tie kanály ktore si napísal
neoznačovala by som to za chujoviny, chlapec sa snaží a očividne mu to vychádza.
osobne ma to tiež nezaujíma, už vôbec nie letsplaye, mám odberov kopu ale sú to z 99% zahraniční youtuberi /z ďalších 90% briti/
zriedka pozerávam videá od pár obľúbených let's playerov... aj vlogerov som niekedy pozerával, lenže na SK/CZ YT je strašne málo kvalitných, na ktorých by sa dalo pozerať + v poslednom čase na niečo také vlastne ani nemám čas
ano pozerávam na pár youtuberov. väčšinou zahraničných ale pozerám aj zopar z československej sceny. však ale každý pozera čo ho baví tak nechaj ich nech si pozeraua ty ked ta to nebaví tak rob niečo iné. neviem čo na tom treba riešiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Najmä keď sa rozhodujem pre nejakú hru, neviem presne o čom je, či by sa mi páčila a pod., tak čeknem Let´s play a na základe roho sa rozhodnem...
ale neznasam vsetky tie bullshity, ako ma pewdiepie a ini, kde pocas hry vykrikuju, robia zo seba idiotov a spravaju sa akoby boli retardovani.
osobne ma to tiež nezaujíma, už vôbec nie letsplaye, mám odberov kopu ale sú to z 99% zahraniční youtuberi /z ďalších 90% briti/