@lui74 - no akože sorry, ja som na UKF chcela ísť a veľmi..... to čo za debilinu si napísal? každá škola má svoje muchy, na každú školu študenti nadávajú. to len za to, že je UK v Blave, musí byť zákonite aj lepšia? to nie je pravda, mám tam bývalé spolužiačky zo strednej, ktoré si teraz len búchajú hlavu o stenu, že nešli do NR.... ja zas nechcem UKF obhajovať, bordel je aj tam, a riadny, ale to tvoje tvrdenie je značne prehnané a úplne nesprávne
Ohladne prijímačiek na UK - stačí pozrieť internetovú stránku, zdá sa mi, že od minulého roka sú zavedené dajaké testy všeobecných predpokladov, ale poprezeraj stránku katedry, možno tam majú nejakú odporúčanú literatúru, prípadne ak si tam podáš prihlášku, príde ti ešte pred prijímačkami nejaké info čo treba vedieť a podobne.
@Mirkova - mne chodí do Nitry tiež vela známych, ešte aj vlastná rodina...a viem to porovnať aj s BB, kde chodím ja...a úplne objektívne hovorím, že Nitra je najhoršia výška z tých, ktoré ešte majú akreditáciu...a BB je 2. najhoršia...stačí si na googli vyhladať hodnotenie vysokých škôl, ktoré to iba potvrdí...a ja mám navyše aj hodnotenie ludí, ktorí tie výšky navštevujú...a BA podla mňa je výška iba pre biflošov a tých, ktorí si to vybavia....takže mi je ukradnuté, čo kto urobí, ale to, čo ja píšem je absolútna pravda!
Ak by ste niekto chceli zborníky riešených úloh potrebné na prijímačky, ktoré UKF ponúka za 14eur ... Predávam za 10€ na originálnom CD a možem poslať aj upravený súbor vo worde alebo vytlačené listy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Na UKF ide študovať len ten, koho inde nevezmú. A to sa nehovorí len tak...
Podľa mňa aj prijímačky budeš mať ťažšie na UK.
Ale zase z vlastnej skúsenosti viem, že kde sú ťažšie prijímačky bude lahšie štúdium.
tipujem z toho, že teba ani na UKF nezobrali
ale UK je všeobecne lepšia...
Môžem ich aj kúpiť. Akurát ma čakajú príjmačky na UFK