iphone 5 64gb za 300 eur
.
.
iphone 5s 16gb za 400 eur
a neviem sa rozhodnut, nejde mi tak ani o to "touch id" odomykanie, alebo o trošku teplejšie farby na fotkách, ale mám otázky ohľadne iOS9 ktorý má výjsť ďalší rok, keďže 5s
@jurito no prave toto s tym iosom chcem zistit, predsa len je to investicia nie na pol roka a z ios9 sa nebude dat prejst nas5 na ios8 .. a 16gb mi pride malo, resp. nie dostatok, aj ked by som sa do toho zmestil asi.. teraz je prioritne pre mna zistit o 5tke z hladiska buducnosti
5S určite, ak ti nevadí menšia pamäť, myslím že 5-ka mala o niečo horšiu konštrukciu, alebo to bolo 5C? Alebo oba? Už si nepamätám...a načo riešiť iOS9 keď ešte len teraz vyšla osmička, a ktovie či bude stáť zato, aké rozdiely tam budú a podobne, ja mám 4S a mám tam iOS7 a som spokojný, pracoval som aj s osmičkou (nie na mojom mobile) ale nie je tam nič také, čo by som potreboval, takže nechystám upgrade
no prave toto mi imponuje ze o 100vku dostanem o tolko gb viac, ale kebyze najdem 64gb 5s za 400 tak zasnem ! nasiel som jeden, ale az zo sale a urcite bez kontroly locknutia a imei cisiel to nechcem
@danieldevil a preco URCITE 5s? viem ze to ma iba teplejsie farby na fotkach, ten senzor na odomykanie, slow-mo videa a (ked nepocitam hry) tak nepoznatelny rozdiel v procesore
za tie peniaze najdes aspon 5S 32gb verziu nie ?.. ta plynulost bude fakt horsia v buducnosti na tej 5 (jak moc dobre to optimalizuju nikto netusi ale rozdiel tam bude)
@tlstyholub asi si zbrkly, ale napisal som ze listujem kosice +50km
snad chapes, ze to chcem riesit cez osobne stretnutie, pretoze urcite nechcem aby mi prisiel locknuty phone popripade phone na ktorom by nesedeli IMEI cisla /skladany/
tiež by som brala päťku, aj keď toľké peniaze vyhodiť za mobil sa mi nezdá logické, ale aj ja už som hlúpo narábala s financiami v prípade apple výrobkov takže vlastne to asi chápem
a nevyznám sa veľmi do mobilov, ale mať za menej peňazí o toľko GB viac, pričom nemyslím, že by boli medzi tými telefónmi veľké rozdiely...
@27 tak napríklad spolužiačka má 5S a neprešla ani na osmičku :ehm:
nemusíš ani ty z osmičky prechádzať na deviatku, počkaj najprv chvíľu, zisti reakcie ľudí a až tak sa rozhodni, či to stiahneš či nie : )
určite by som sa na základe tohto nerozhodovala, pochybujem, že ideš ten mobil využívať na také veci, že by si nutne nový ios potreboval
@kevin Kamo,ved za tie peniaze mozes mat HTC One M8.
+ Ktory ma lepsie spracovanie - celokovove telo s unibody konstrukciou
+Lepsi vykon - Sense 6 na KitKate je paradne odladene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@shoesmaniac argument prosím?
@linn
no prave toto mi imponuje ze o 100vku dostanem o tolko gb viac, ale kebyze najdem 64gb 5s za 400 tak zasnem ! nasiel som jeden, ale az zo sale a urcite bez kontroly locknutia a imei cisiel to nechcem
A podľa mňa by s tý 5tka nemala mať problém
snad chapes, ze to chcem riesit cez osobne stretnutie, pretoze urcite nechcem aby mi prisiel locknuty phone popripade phone na ktorom by nesedeli IMEI cisla /skladany/
nemam vybavene isic ale neni to zly napad
ale skusam ine stranky ako bazos snad sa nieco postasti
a nevyznám sa veľmi do mobilov, ale mať za menej peňazí o toľko GB viac, pričom nemyslím, že by boli medzi tými telefónmi veľké rozdiely...
nemusíš ani ty z osmičky prechádzať na deviatku, počkaj najprv chvíľu, zisti reakcie ľudí a až tak sa rozhodni, či to stiahneš či nie : )
určite by som sa na základe tohto nerozhodovala, pochybujem, že ideš ten mobil využívať na také veci, že by si nutne nový ios potreboval
+ Ktory ma lepsie spracovanie - celokovove telo s unibody konstrukciou
+Lepsi vykon - Sense 6 na KitKate je paradne odladene
+ Lepsi Fotak
+ Omho lepsie stereo reproduktory
+ Lepsi Displej - Vyssie rozlisenie,lepsie podanie farieb,lepsie pozorovacie uhly.