@sten32 má to 4 nohy nie ? každopádne šikovný to tam dotrepe aj cez to (jeden by si myslel .. ) aa písala som aký typ ! shuffle jasná vec že BT mať nebude.. či ty asi nevieš o čom že ? :/
a ja mám ipod touch(vid moj avatar) , možno keby som chcel 5tku ktora bude v septembri tak by som ti ho predal, ale počkam si ešte rok na 6stku a potom si ju kupim .... alebo napíš mi správu a keby si bol ochotný dať dobrú cenu tak by somti ho možno aj predal ... zaruka ešte rok a pol takže bať sa nemusíš ale všetko ostatne keď niečo budeš chcieť vedieť tak v správe
Uz sa stalo. Ale prisiel som si pon osobne, kedze chlapik bol z rovnakeho mesta. Ale nemal by som problem ani pri poslani postou. Vzdy pred zaplatenim balika mozes poziadat o skontrolovanie zasielky a pripadne ju odmietnut, ale malo kto o tom vie.
@qwer28 šak ale nič sa tam nepíše otom. že môžeš otvoriť zasielku skor ako zaplatiš ...... kde to tam maš ? ja to nevidim ...t am sa iba piše že ju môžeš ODOPRIEŤ, čiže ju vôbec nepreberieš ... ale to že ju môžeš otvoriť skôr ako daš peniaze to NIKDE nevidím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Hudbu si tam nahodíš.. hmm.. podľa toho aký typ iPodu chceš kúpiť.. buď použiješ USB kábel abo BT.. neboj všetko bude na oko jasné
Ale ozaj by som neriskovala.. môžu na ňom byť chyby, kt sa neprejavia hneď..
..skús si pohľadať ten iPod na najnakup.sk .. ja som tam našla HTC za ceny, medzi ktorými bol rozdiel aj 50 eur..
@nixxina očakávame ho spolu
6.2.6. Odopretie prijatia zásielky
Adresát alebo oprávnený prijímateľ podľa bodu 18.3. písm. a), c), d) a e) a bodu 18.4., má právo
odoprieť prijatie zásielky ihneď pri jej preberaní. Na zásielku uvedie poznámku „Neprijímam“, ktorú
doplní svojim podpisom. Ak je dôvodom odopretia prijatia poškodenie zásielky, uvedie poznámku
„Neprijímam pre poškodenie“.
V prípade odopretia prijatia Úradnej zásielky Plus, vyznačí zamestnanec SP túto skutočnosť na
doručenke a upozorní adresáta, že ak odosielateľ uzná jeho odopretie za bezdôvodné, považuje sa
zásielka za doručenú dňom, kedy ju odoprel prijať.
Prevzatie poštového poukazu nevylučuje možnosť odopretia prijatia poukázanej sumy.
Zásielku, ktorú adresát odoprel prijať, SP ihneď vráti odosielateľovi. Ak adresát odmietne na zásielku
napísať poznámku o neprijatí, zásielka zostáva uložená na pošte počas plynutia jej odbernej lehoty
podľa bodu 21 týchto poštových podmienok.
Za odopretie prijatia zásielky sa tiež považuje:
a) odmietnutie potvrdenia prevzatia zásielky alebo poukázanej sumy,
b) odmietnutie zaplatenia súm, ktoré na zásielke viaznu pred jej dodaním (napr. dobierka, doplatné
a pod.),