ahojte... chcela by som sa poradit nema niemto skusenosti s kupou tenisiek alebo ineho tovaru zo stranky modrykonik.sk? pretoze neposielaju tovar na dobierku ale musim platit vopred co sa tak trochu bojim.poradte mi prosim vas niekto
Haluz,že v niektorých štátoch vôbec nefunguje platba na dobierku,ale len platba vopred a nemajú s tým ludia problémy a na Slovensku ked niekomu poviete,že plati sa vopred radšej objednávku zruší.Proste tu majú ludia furt len to v hlave kde ich kto chce ojebat. Ja som takto platil vopred už XX krát a vždy to bolov pohode,len si treba pozriet referencie,či je to seriozny obchod
noo ved chcem nejakú recenciu alebo co lebo neviemm ci mozem doverovat predajcovi...ja som na tu stranku natrafila nahodou ked som si vyberala tenisky a nikde inde nemaju tie ktore hrozne chcem len na tejto stranke...tak neviem
dnes ti uz malokto nieco posle na dobierku, ludia su vadni a maju vo zvyku niektori objednat si a nepreberat potom dobierky, co vyjde predavajuceho len na skodu, za postovne...takze ak je platba vopred tvoj jediny problem, tak hold, moc si asi nepomozes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov