Kúpila som si aj nový z eshopu, aj kinda nový z Bazošu. Ešte vždy som nepochopila, prečo niekto predával nepoužívaný mobil, kt. bol pol roka na trhu, za 60% predajnej ceny (od operátora určite nebol)..ale som spokojná. (Až na to, že je to hnusný kazivý shit Ale to on nemal možnosť zistiť.)
Kúpila som si cez net nový mobil, po 6 mesiacoch sa mi pokazil, čo sa stáva...a teraz sa s nimi ťahám už 2 mesiace po reklamáciách, pretože nie sú schopní opraviť ho ani kompenzovať škodu...
Kúpila som si telefón z bazoša 2x... prvý pred dvomi rokmi skoro, bol super mám ho doteraz a nemá žiadnu chybu.... druhý som si kúpila tento pondelok, včera mi prišiel a je otrasný, LG, no horšiu tehlu som nezažila, ... proste jedna veľká katastrofa, a to že mi tá slečna povedala, že všetko je tak ako má byť, že všetko funguje.... no klamať vie majstrovsky, je rada že sa ho zbavila a ja som prišla o peniaze. Takže od včera je mi jasná jedna vec... vlastne dve tá prvá je "Never všetkému a všetkým" a druhá podstatná je "Nikdy viac BAZOŠ!" Takže ak to máš v pláne moja rada znie : NEKUPUJ SI NA BAZOŠI! (ani inom internetovom bazáre) Toť vše
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a hlavne menim mobil cca kazde 2-3 mesiace, proste ma prestane bavit tak ho strelim a kupim dalsi keby som ho kupila novy by som mega prerobila