Ja si ho kúpim a bude to žúrkové auto... Budem tam prevážať kamarátov,budeme chodiť kadetade a bude to úplne mega vec... Viem si to fakt mega reálne predstaviť,teda,len tú kúpu si moc predstaviť neviem
Jedno takéto je zaparkované mimo mesta,už asi 10 rokov,modré ... Chcela som ho ukradnúť,len netuším jak nato :.... Ak niekto bude mať záujem mi helfnúť,ozvi sa TS-kou
@themrjakub96 Vymysli nejaký plán,je to dosť komplikované,pretože odťahová služba chce doklady od auta... a neviem jak ho odtiahnuť iným spôsobom,kedže nemá kolesá (dve)... ale inak je brutálne zachovalé -.- Chcem ho
ľudí po dedine? to by vôbec nevynášalo, ale tak možno medzi dedinami.
ale radšej by som si v takom dopravnom prostriedku založila pojazdú domácnosť. akurát ma na tých starých veciach straší spotreba a kazivosť, a teda ešte trochu aj taký ten typický smrad v starých autách. nejaký kompromis by trebalo žeby nebolo ani príliš nové ani príliš staré.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
» encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
Jedno takéto je zaparkované mimo mesta,už asi 10 rokov,modré ... Chcela som ho ukradnúť,len netuším jak nato :.... Ak niekto bude mať záujem mi helfnúť,ozvi sa TS-kou
ách,dočerta -.- kúpte mi ho niekto,toto je úžasné -.- Pôjdeme k moru
ale radšej by som si v takom dopravnom prostriedku založila pojazdú domácnosť. akurát ma na tých starých veciach straší spotreba a kazivosť, a teda ešte trochu aj taký ten typický smrad v starých autách. nejaký kompromis by trebalo žeby nebolo ani príliš nové ani príliš staré.