Ahojte, pripravujem sa na LF UPJŠ prijímačky, mám modelovky z roku 2014 a dnes (áno, moja chyba) som zistila, že tento rok vyšli nové modelovky (minulý rok tomu tak nebolo). Oplatí sa kúpiť nové? Vie to niekto porovnať? Stoja s dopravou cez 40eur tak si..
nie som istá. Ak sú oveľa inšie, investujem, ale ak sa to neoplatí, tak načo. Každopádne takisto na stránke pribudlo upozornenie pod tými novými, že otázky na prijímacích skúškach nemusia byť identické. Ďalší problém je, že z tých starých mám už okolo 550 otázok (z 3 000) prejdených a začínať odznova s poprehadzovanými témami by nemusela byť až taká sranda. Prosím pomoc
Určite nekupuj, to len UPJSka musi točiť peniaze, už to je trapne ako každe 2 roky vydaju nove testovnice ktore su uplne rovnake. Tie 2016 len niektore celky su poprehadzovane ale otazky su uplne identicke.
Z 2014 boli tam asi len tri chyby ale akoze ked mas aj knihy z ktorych sa ucis sa dozvies ze zaklady su to iste aj tak sa ta tam v tych 3000 otazok opytaju to co oni potrebuju potom na vyske na zaciatku takze otazky by sa nemali az tak menit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
A to isté robí aj LF UK BA.
Je to taký "biznis" pre univerzity.