ja mam obycajny nie pro.... je strasne maly a pro je relativne hruby , bluetooth je na hovno, baterka vydrzi den a dost seka a obcas proste mi uplne vyhodi signal a neda sa volat ... neni daky ze zly ale druhykrat by som nekupila, aj ked pro ma aspon tie tlacitka
nekupuj xperie a podobne kraviny kup si iphone a mas pokoj... keby som vedel skor aky je to dobry mobil tak by som nemusel mat nervy z debilnych xperii...
@husky mam podmienky ze od orange ku pausalu to ma byt a HW klavesnicu by som uvitala. a z tej ponuky co tam maju za celkom rozumnu cenu mi to len xperiu dalo
Ja mám Live with walkman s nainštalovaným androidom pre xperiu mini ( , je to dosť podobný telefon, rozdiel je akurát v reprákoch a som nadmieru spokojná
@7 napríklad mne kamarát vravel, že on už iphone nechce ani vidieť a že si najbližšie bude kupovať nejaký android, neviem či priamo xperiu alebo htc alebo nejaký iný, ale na iphone nadáva jedna radosť
@tomias hej vyuzivam ho na pisanie, som s nim velmi spokojna... baterka mi pri mojom style pouzivania vydrzi pomerne dlho, v priemere 4 dni co mi uplne staci, na fotenie mam fotak a este mi nezamrzol takze sa nestazujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@7 napríklad mne kamarát vravel, že on už iphone nechce ani vidieť a že si najbližšie bude kupovať nejaký android, neviem či priamo xperiu alebo htc alebo nejaký iný, ale na iphone nadáva jedna radosť
ja by som necela nič dotykovové
to je pecka telefon hlavne ak vyuzivas pisanie s tou klavesnicou je super,lepsie ako na dotykovke,lebo na dotykovke ti skor odijde dotykove sklicko..
minus na nej je,ze baterka vydrzi malo, nema zoom ak chces fotit..
ale som s nou spokojny obcas zamrzne,ale pohoda..
mas ho?
» akosivybrat.blogspot.sk/2014/03/ako-si-...