hej, mám euro shopper instantku, je ták chutne nechutná, spoliehala som sa, že cez to polkilo cukru a mlieka to nebude cítiť, ale spoliehala som sa zle.
ak si spravny kavoholik a vies si kavu vychutnat tak si kupis v coffe shope zrnkovu, doma si ju sam pripravis
ja som sice tiez kavoholik a na toto sa chystam, ze si nakupim supravu na kavu, zatial do seba v praci lejem nescafe gold alebo davidoff, iste to nieje ta najlacnejsia kava, hoci verim ze aj v tej je dost sraciek ...
@rebel ja pijem len zrnkovu kavu, bohuzial zatial len filtrovanu ale robim si prieskum v kavovaroch, taky kvalitny kavovar je okolo 1000€, teda ked beriem taky, ktory aj kavu zomelie
hlavne si nekupuj automaticke espresa a pod, su sice dobre v tom, ze vsetko robia za teba, ale ak cchces fakt kvalitnu kavu, tak si kup pakovy kavovar, ghia alebo podobne, vyjde ta na 300-350€ + mlyncek zvlast
co sa tyka videa.. nie vsetko co ten barman povie je pravda, ak chcete o kave nieco viac, staci sa zastavit v coffe shope, propadne na stv sla relacia pod lampou o kave,
ak nemate co vecer na praci a mate slabych 4,5 hodiny... nech sa paci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
presne tak, už si ju nekúpim.
» www.stream.cz/peklonataliri/6...
ja som sice tiez kavoholik a na toto sa chystam, ze si nakupim supravu na kavu, zatial do seba v praci lejem nescafe gold alebo davidoff, iste to nieje ta najlacnejsia kava, hoci verim ze aj v tej je dost sraciek ...
uplne lacnu kavu som asi v zivote nemal.
hlavne si nekupuj automaticke espresa a pod, su sice dobre v tom, ze vsetko robia za teba, ale ak cchces fakt kvalitnu kavu, tak si kup pakovy kavovar, ghia alebo podobne, vyjde ta na 300-350€ + mlyncek zvlast
co sa tyka videa.. nie vsetko co ten barman povie je pravda, ak chcete o kave nieco viac, staci sa zastavit v coffe shope, propadne na stv sla relacia pod lampou o kave,
ak nemate co vecer na praci a mate slabych 4,5 hodiny... nech sa paci