nie. a keď prídem niekam, kde už kúria (škola, MDH, nákupné centrum) tak sa idem roztopiť, je mi dusno a som na to hrozne nezvyknutá proste.. som zvedavá, čo budú robiť keď vonku bude 5 pod nulou, veď je vonku ešte 20 stupňov -.-
@chanteuse bývam v zateplenej bytovke, v zime sa teplo drží dnu a v lete vonku, takže som úplne spoko . a je to výhodné aj z toho hľadiska, že tým, že ti teplo tak neuniká ušetríš na kúrení. ale aj tak si myslím, že napríklad v tých autobusoch je to na takéto bundičkové počasie proste dosť skoro O_o furt sa vyzliekať a obliekať jak debil keď ideš zo školy s 20 kilovou kabelou -.- ale inak ja som v tomto psycho, ja som schopná aj v zime spať s otvoreným oknom kvôli tej vôni, keď je vonku nasnežené :3 ale na druhú stranu chápem aj tú slasť z toho, keď prídeš vymrznutá domov do tepla. len to hovorím, že teraz nemrzne
Tato sa vždy vyhovára, že musíme byť otužilý. Ale našťastie kúri teraz. V decembri/januári to bude horšie, keď nebude mať kto nadránom priložiť do kotla
@lansue aj mne fotr vravel že... čosi, teraz ešte nebudeme zapínať na dome kotol, vydrž.... a tak som ho zavolal na víkend na návštevu a nechal som ho spať v izbe kde bolo 17 stupňov.... nebolo mu šecko jedno. zimka mu bola a tak som ho chvíľku vytrestal a potom som mu tam dal ohrievač @alysia na mlynoch v BA je taka zima? či kde? @mayben a keď tam máš piecku tak sauna sa ti z kúpelky nedá spraviť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@alysia na mlynoch v BA je taka zima? či kde?
@mayben a keď tam máš piecku tak sauna sa ti z kúpelky nedá spraviť?