Líder a veľký človek z oblasti hudby, zakladateľ skupiny Nirvana, zakladateľ hudobného žánru grunge...
Kurt Donald Cobain by oslavoval dnes 42 rokov (ak by sa nezabil)Spomenul si niekto dnes na neho? Ako to oslavíte, ak to vôbec oslavíte? Ja napr. budem
ano, spomenula som si. ale nemala som v plane oslavovat vyrocie jeho smrti. Mozno si vecer pustim moju sukromnu best offku a budem s nim spat. To by ho snad potesilo.
Nevedel som,ze dnes slavi(resp. slavil by).Pripit nanho nehodlam-pre mna nic neznamenal,ale niektore pesnicky od Nirvavi su celkom fajn (smells like teen spirit)..p.s. no mozno si otvorim jedno na jeho pocest
ooooo tom som skutocne nevedela. ktovie akoby vizeral mozno uz nejaka ta vraska...nezda sa mi.ze by uz bol taky stary.ale stale by bol krasny...a obrovsky viruooz...ach tie nezdary sveta...takto znicit cloveka. zivotopis Cobaina(tezsi nez nebe)vo mne zanechal fakt velky dojem(co tym chcel autor povedat??)no samozrejme dnes si dame nejaku velmi duchaplnu songu(something in the way)a budeme spominat na toho modrookeho,blazniveho uja rest in peace kurťas
ja som sa to dozvedela dnes rano, a spominala som na nho cely den...a bol to peckovy clovek...a ta kniha tezsi nez nebe, je velmi dobra, odporucam...a jasne, kurtas bol velmi dobry spevak, gitarista a mega mega empaticky clovek...paci sa mi ako vnimal svet...cest jeho pamiatke...a ako 42 rocneho chrena si ho neviem predstavit...
its better to be hated for what you are, then to be loved for what you are not...
K.D.C
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
kedysi som z neho bola na makko, ale teraz uz ne
Cest jeho pamiatke.
Vsetko najlepsie k nedozitym 42. narodeninam.
its better to be hated for what you are, then to be loved for what you are not...
K.D.C
nemozte chlastat barzco to si musite dat pennyroyal tea ne??